Körfez’de Şampiyon Uluğbey Ortaokulu oldu
Körfez’de Şampiyon Uluğbey Ortaokulu oldu
Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Ortaokullar 5 ve 6. Sınıflar Arası Küçük Kızlar Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda şampiyonluk kupasını Uluğbey Ortaokulu aldı.
Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Ortaokullar Arası 5 ve 6. Sınıf Küçük Kızlar Voleybol Turnuvası sona erdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çekişmeli ve heyecanlı geçen turnuvanın final maçı Körfez İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplamda 120 öğrenci ve 8 okul takımının katılımıyla yapılan turnuvanın şampiyonluk maçı bugün yapıldı. 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı voleybol turnuvasının finalinde Emlak Konut Ortaokulu’nu yenen Uluğbey Ortaokulu şampiyon oldu. Üçüncülük dördüncülük maçı sonunda ise Petkim Ortaokulu 3. Atatürk Ortaokulu ise 4. Olarak turnuvayı dereceyle tamamladılar.
“SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”
Turnuva da başarı gösteren takımların kupa ve madalyalarını Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Yurt verdi. Yurt, “Öncelikle hepinize Başkanımız Şener Söğüt’ün selamlarını iletiyorum. Kendisi de turnuvaya katılan bütün sporcu öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyor. Her biriniz kupa için ter akıttınız, emek verdiniz hepinizin emeğine sağlık, başarılarınız daim olsun çocuklar. Bundan sonra da sporu hayatınızdan hiç çıkarmayın.
SPOR VE SPORCU ŞEHRİ
Körfez ilçemiz Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt’ün önderliğinde adeta bir spor ve sporcu şehri oldu. Çok sayıda sporcu yetiştirdiğimiz gibi açtığımız spor tesisleri ile her mahallede gençlerimiz spor yapma imkanına kavuştular. Bundan sonra da bu tür tesisleşme ve yatırımlar ilçemizde artarak devam edecek” diyerek turnuvaya katılan takımlara kupalarını sporculara da madalyalarını verdi.
HEYECAN DORUKTAYDI
Hafta başında başlayan turnuvada heyecanı ve seyir zevki yüksek tempolu maçlar oynanırken sorunsuz bir şekilde geçen organizasyonda karşılaşmaların hakemliğini ve organizesini Körfez Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri antrenörleri Ender Akaoğlu ile Yağmur Ayvaz yaptılar.Final maçında her iki okulun öğrencileri takımlarını desteklemek üzere tribünleri doldururken heyecan doruktaydı. Sahada ise profesyonel takımları aratmayacak kadar 3-4 dakika süren ralliler heyecanı daha da artırdı. Maçın son saniyelerine kadar kimin şampiyon olacağı belli olmadığı maç oynandı. Madalya törenine Emlak Konut İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Çelik de katılarak takımları tebrik etti.



BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR
GÖLCÜK’TE SANAT ÇİÇEK AÇTI
İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞA
SERACILIK VE HAYVANCILIĞA DESTEK
GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ SONA YAKLAŞTI
YENİ MAKİNE İKMAL ATÖLYESİ İÇİN İHALE TAMAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A ZİYARETÇİ AKINI
SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK
KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
BAŞKAN ARIKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
VATANDAŞLAR EKONOMİK CEHENNEMİ YAŞIYOR!
BAŞKAN KOCAMAN’DAN BAYRAMDA SAHADAKİ KAHRAMANLARI UNUTMADI
BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
Yükleniyor
-
BIST 100
16084,99%-0,25
-
DOLAR
44,36% 0,06
-
EURO
51,41% 0,21
-
GRAM ALTIN
6315,36% -1,68
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00


