Tarih: 22.10.2023 13:35

Korkut, ’12 yılda toplamda 111 öğrenciye burs verdik’ ‘EĞİTİME DESTEĞE TAM GAZ DEVAM’

Facebook Twitter Linked-in

Korkut, ’12 yılda toplamda 111 öğrenciye burs verdik’

‘EĞİTİME DESTEĞE TAM GAZ DEVAM’

Gölcük Trakya İlleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut, Dernek olarak Üniversite öğrencilerine yönelik verdikleri burs hakkında bilgilendirmede bulundu.

Başkan Korkut, ‘Dernek olarak geçtiğimiz yıllarda üniversite öğrencilerine yönelik burs vermeye başladık. Bir öğrenci ile başladığımız burs desteğimizi geçtiğimiz sene 9’a çıkartmıştık. Dernek olarak bizler eğitime çok önem ve değer veriyoruz. Bu sebeple de öğrencilerin eğitimlerine destek vermeyi sürdürüyoruz. Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.’

‘Bu sene sayıyı 19’a çıkarttık’

Korkut, ‘2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı için üniversite öğrencilerine burs vermeyi sürdürüyoruz.  Bununla ilgili olarak başvuru sürecini tamamladık. Oluşturduğumuz Komisyon derneğimize gelen başvuruları inceleyerek, burs verilecek öğrencileri belirledi. Bizlerde öğrencilere burs kazandıklarını bildirdik. Bu eğitim döneminde toplamda 19 öğrencimize burs vereceğiz. Burs alan öğrencilerimize hayırlı olsun diyor, kendilerine başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diliyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —