Tarih: 25.10.2022 14:16

Korkut, ‘Eğitime destek vermeyi bu yılda sürdüreceğiz’

Facebook Twitter Linked-in

Korkut, ‘Eğitime destek vermeyi bu yılda sürdüreceğiz’

Gölcük Trakya İlleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut, dernekleri kapsamında vermiş oldukları burslar hakkında bilgi verdi.

Gölcük Trakya İlleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak birçok kültür etkinliği ve çalışmalara imza attıkların belirten Başkan Ramazan Korkut, Dernek olarak eğitime de verdikleri destekleri sürdürdüklerini ifade etti. Başkan Korkut, ‘Gölcük’te hemşerilerimiz ve ilçe halkımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. Derneğimizin en önemli faaliyetlerinden birisi de geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 2010 yılından bu yana vermekte olduğumuz burslardır.Bu eğitim döneminde de aldığımız karar neticesinde Öğrencilere burs vermek kararı almış bulunmaktayız.’

‘Bu sene burs sayımızı ve miktarımızı arttırdık’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Korkut, ‘Bu sene 9 öğrenciye burs vermeyi planlıyoruz. Geçtiğimiz sene 7 öğrencimize vermiş olduğumuz burslarımızı bu yıl hem 9 öğrencimize vermiş olacağız hem de miktarında biraz artış yapma imkanı bulduk. Derneğimize, burs anlamında destekler arttığı müddetçe daha çok öğrencimize burs vermeyi de elbette isteriz. Öğrencilerimize destek olmak, onların yanında olmak bizleri çok mutlu ediyor. Burs için fon kaynağı oluşturan üyelerimize, hemşerilerimize, çevremizden, uzaktan yakından destek olan dostlarımıza, öğretmenlerimize, emeği geçen ve katkı veren yönetim kurulu üyelerimize, Burs Komisyonu Başkanı Sayın Orhan Karagöz’e, yardımcıları Sayın Sinan Yücel ve Sayın Hüseyin Kaya’ya, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Gülten Karagöz ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Dernek olarak bundan sonra da aynı hızla her türlü sosyal projenin ve etkinliklerin içinde olmaya devam edeceğiz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

Haber: Arif ÖZTOK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —