Tarih: 16.09.2024 17:04

KORKUT, “ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Korkut yaptığı açıklamada, “Dernek olarak yeni döneme hazırız. Çalışmalarımıza başladık. Yeni dönemde dernek faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Hasta ziyaretlerimiz, kahvaltı etkinliğimiz ve Trakyalılar gecesi düşüncemiz var. Gölcük’te dernek çalışmalarımızı her zaman aktif olarak sürdürmeye özen gösteriyoruz. Dernek olarak bu senede öğrencilere burs desteğimiz sürecek. Dernek olarak burslarımızı öncelikli olarak hemşehrilerimizin çocuklarına, sponsor bulabildiğimiz takdirde başvuruda bulunan öğrencilerimize vermekteyiz.” 

‘Geçtiğimiz sene 19 çocuğumuza burs verdik’

Korkut, “Burs başvuruları 25 Eylül’de başlayacak, 10 Ekim’de sona erecek. Derneğimizin burs komisyonu var. Komisyonumuz gelen başvuruları değerlendirerek, burs almaya hak kazanan öğrencilere karar verecek. Bizler bu senede eğitime desteğimizi devam ettireceğiz. Geçtiğimiz sene dernek olarak 19 çocuğumuza burs verdik. Bu sene başvurular neticesinde değerlendirme yapacağız” dedi.

 ‘Amacımız her zaman Gölcük’e fayda sağlamaktır’

Korkut, “Derneğimizde kadın kollarımız faaliyetleri ile dikkat çekmektedir. Kadın Kollarımız derneğimize en az 3 öğrencimizin burslarını karşılayacak düzeyde destekte bulunuyor. Sadece bununla değil dernek çalışmalarımızda her zaman yanımızdalar. Biliyorsunuz ki derneklerin olmazsa olmazı birlik ve beraberliktir. Kadın kollarımızın çalışmaları bizi ayrıca motive etmektedir. Ayrıca dernek yönetim kurulumuza, kadın kollarımıza ve bütün hemşehrilerimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğimiz yeni dönemde de devam edecek. Amacımız her zaman Gölcük’e fayda sağlamaktır. Dernek olarak bu zamana kadar da güzel çalışmalarda bulunduğumuza inanıyoruz. Bizler birçok etkinliğimizle ilimize ve ilçemize renk kattığımızı, güzel iz bıraktığımızı düşünmekteyiz. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli içecek teklifinde bulunduğu hardaliye içeceğini geçtiğimiz sene Gölcük’e ve Kocaeli’ye tanıttık. Bize gelen geri dönüşlerden memnun kaldık. Yani yoğun bir emek verdiğimiz etkinliklerimizden güzel sonuç almak bizi ayrı motive etmektedir. Yeni dönemin derneğimize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı. 

Haber: Serap DURUKAN

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —