Tarih: 15.07.2018 13:46

Köy yollarından sonra ara yollarda yenileniyor

Facebook Twitter Linked-in

Köy yollarından sonra ara yollarda yenileniyor

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafında ilçemize bağlı köylerin yollarında ki çalışmaların bitmesinin ardından ara yollarında yenilenme çalışması devam ediyor. Yeni Ferhadiye Köyü’nde ara yollar yenilendi.

Ara yollar estetik bir görüntüye kavuştu

Geçtiğimiz yıllarda ilçemize bağlı köy yollarının beton asfalt ile yenilenme çalışmasının ardından sıra Köylerde oturan vatandaşların evlerinin girişlerinin yenilenmesine geldi. Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Canoğlu Mühendislik Firması ile yaptığı çalışma sonrasında ilçemize bağlı köy yolarından sonra ara yollarda estetik bir görüntüye kavuşmuş oldu.

Ferhadiye Köyü’nde bulunan evlerin giriş yolları parke taşları ile yenilendi

Canoğlu Mühendislik Firması tarafından titiz bir çalışma ile yürütülen çalımla sonrasında Yeni Ferhadiye Köyü’nde bulunan evlerin giriş yolları parke taşları ile yenilendi. Köy sakinleri yapılan çalışmadan dolayı Gölcük Belediyesi’ne ve Canoğlu Mühendislik Firması çalışanlarına teşekkür ederek, “Belediyemiz ve Canoğlu Mühendislik Firması sayesinde yollarımız hem genişledi hem de daha temiz ve yeni bir görünüme kavuştu” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —