Tarih: 18.07.2024 13:54

Köyler arası futbol turnuvasında heyecan zirvede, HASANEYN VE MESRURİYE FİNALE KALDI

Facebook Twitter Linked-in

Bu yıl 5.düzenlenen ve çok büyük ilgi gören Köyler Arası Futbol Turnuvasında yarı final maçları tamamlandı.  Mesruriye, Selimiye köyünü 1-0 yenerek finale adını ilk yazdıran takım olurken turnuvanın 2. Maçında Hasaneyn, Şevketiye’yi 4-0 yenerek gecenin ikinci finalist takımı oldu.

Başkan Acar’dan teşekkür

Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İsmail Acar, turnuva hakkında yaptığı açıklamada, “Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu 5. Köyler arası futbol turnuvası büyük bir coşkuyla devam ediyor. Turnuvamız, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajı vererek finale kadar gelmiştir. Bu güne kadar oynanan maçlarda birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek şekilde gayret gösteren öncelikle tüm köy muhtarlarımıza, bizlere destek veren sponsor esnaflarımıza, köylerimizin ileri gelen büyüklerimize, takımları hazırlayan hocalarımıza ve yardımcılarına , oynayan sporculara ve özellikle maçlarda desteklerini esirgemeyen tüm köy halkına ve her zaman yanımızda olan bize her türlü desteği sağlayan Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Av.Ali Yıldırım SEZER’e, başkan yardımcılarımıza, ekiplerine ve kentimizin kıymetli basınına dernek başkanı ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“Tüm Gölcük halkını davet ediyoruz”

Final maç takvimi konusunda da bilgi veren Başkan Acar, “Final maçımız 22/07/2024 pazartesi günü, saat 20:30-21:30 arası 3. lük maçı Selimiye-Şevketiye Saat 21:30-22:30 arası final maçı Mesruriye – Hasaneyn arasında oynanacaktır. İyi olan kazansın temennisiyle final maçımıza tüm köylerimizi ve tüm Gölcük halkını davet ediyoruz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —