Tarih: 27.09.2022 12:33

Koyun ve İzmirli ailelerinin mutlu günü ELİF VE FATİH ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Koyun ve İzmirli ailelerinin mutlu günü

ELİF VE FATİH ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan Gölcük Belediyesi’nden emekli Engin İzmirli ve Gamze İzmirli’nin yakışıklı oğulları Fatih İzmirli ile yine ilçemizin tanınmış ailelerinden Ayşe ve Merhum Adil Koyun çiftinin güzeller güzeli kızları Elif Koyun dünya evine girdi.

Genç çiftin nikahını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı

Şirinköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen muhteşem düğün töreni ile dünya evine giren Elif Koyun ve Fatih İzmirli çiftinin düğün töreninde genç çiftin nikahını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıyarken, Başkan Sezer genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek her iki aileyi de tebrik etti.

Yalnız bırakmadılar

Elif Koyun ve Fatih İzmirli’nin düğün törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile Koyun ve İzmirli ailelerinin eş dost ve akrabaları katılım göstererek genç çifti bu güzel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Gönüllerince eğlendiler

Davetlilerin alkışları ile salona giren ve ilk danslarını gerçekleştiren Elif ve Fatih çifti nikah merasiminin ardından davetlilerle birlikte gönüllerince eğlendiler. Bizde gazetemiz adına Elif ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler her iki aileyi de tebrik ederiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —