Tarih: 23.11.2019 13:33

KSO Dumlupınar Ortaokulu Erikli Tepe’de enerji depoladı

Facebook Twitter Linked-in

KSO Dumlupınar Ortaokulu  Erikli Tepe’de enerji depoladı

İlçemizin köklü olularından olan KSO Dumlupınar Ortaokulu Yöneticiler, öğretmenleri ve çalışanları ile birlikte Erikli Tepe’de enerji depoladı.

Etkinlik oldukça renkli ve eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu sene ilk defa hayata geçirdiği bir haftalık ara tatil döneminde öğrenciler kadar öğretmenlerde enerji depoladı.  İlçemizin köklü okullarından biri olan KSO Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Hamit Şişman başta olmak üzere okul yöneticileri, öğretmenler ve çalışanlar ilçemizin oksijen kaynağı Erikli Tepe’de bir araya gelerek enerji depoladılar. Seminer programı kapsamında yapılan etkinlik oldukça renkli ve eğlenceli anların yaşanmasına da neden oldu.  

Günün tadını doyasıya çıkardılar

Seminer programı kapsamında Erikle Tepe Tabiat Parkı’nda bir araya gelen KSO Dumlupınar Ortaokulu Yöneticiler, öğretmenleri ve çalışanları günün tadını doyasıya çıkardılar. Hep birlikte mangal yapan ve semaverde çay demleyen öğretmenler Erikli Tepe Tabiat Parkı içinde bulunan aktiviteleri yapmayı da ihmal etmediler. Günün sonunda oldukça keyifli vakit geçirdiklerini ifade eden öğretmenler bu tür etkinliklerin daha sık yapılması gerektiğini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —