Tarih: 21.12.2019 12:39

KSO Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerinden örnek davranış SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

KSO Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerinden örnek davranış

SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİLER

İlçemizin en köklü okullarından biri olan KSO Dumlupınar Ortaokulu Öğretmen ve  Öğrencileri Değerler Eğitimi Kapsamında okul çevresinde yaşayan sokak hayvanlarını beslediler.

Mama parasını kendi aralarında topladılar

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi projesi kapsamında okullar kendi özgül çalışmaları ile projeyi yürütmeye devam ediyor. KSO Dumlupınar Ortaokulu Öğretmenleri ve Öğrencileri bu kapsamda Okul çevresinde bulunan ve soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını beslediler. Kendi aralarında topladıkları mamaları belirli noktalara bırakan öğrenciler, sokak köpekleri ile oyun oynamayı da ihmal etmedi.

Okul çevresinde yaşayan sokak hayvanlarını beslediler

Gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında bilgi veren KSO Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Hamit Şişman, “ Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi ile birlikte kendi aralarında topladıkları para ile aldığımız mamaları okulumuz çevresinde yaşayan sokak hayvanlarına verdik. Soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları verdiğimiz mamaları kısa zamanda bitirdi. Bu etkinliği ara ara tekrarlayarak sokaklarda yaşayan canlarımıza yardımcı olmaya karar verdik” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —