Tarih: 22.11.2019 13:20

KSO Dumlupınar Ortaokulu Öğretmenleri VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

KSO Dumlupınar Ortaokulu Öğretmenleri

VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan ara tatil ile birlikte öğrenciler toplamda 9 gün tatile çıktı. Ara tatil etkinlikleri kapsamında KSO Dumlupınar Ortaokulu öğretmenleri arasında voleybol turnuvası düzenlendi.

Voleybol turnuvasında 4 takım kıyasıya yarıştı

 Bu sene ilk defa uygulanan ara tatil ile birlikte öğrenciler toplamda 9 günlük tatile çıktı. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ara tatil etkinlikleri kapsamında okullarda belirli etkinlikler yapıldı. Bu etkinlikler kapsamında ilçemizin köklü okullarından KSO Dumlupınar Ortaokulu öğretmenleri arasında voleybol turnuvası düzenlendi. Voleybol turnuvasında 4 takım kıyasıya yarıştı. Gerçekleşen Voleybol Turnuvasında KSO Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Hamit Şişman’da yakından takip etti.

Turnuvanın sonunda  kazanan takım Sezgi takımı oldu

Tecrübe, Güç, Tatilciler ve Sezgi olmak üzere 4 takımdan oluşan turnuvada karşılaşmalar oldukça çekişmeli ve eğlenceli geçti. Turnuvanın sonunda  kazanan takım Sezgi takımı oldu.  Turnuvanın sonunda  KSO Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Hamit Şişman kazanan Sezgi Takımını tebrik etti. İlk defa hayata geçen ara tatilin hem öğrenciler hem de kendileri için çok iyi olduğunu ifade eden öğretmenler 25 Kasım pazartesi günü daha dinamik bir şekilde derslere devam edeceklerini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —