Tarih: 16.05.2021 10:33

Kullandığı maskeyi banka üzerine bıraktı SAĞLIĞIMIZI HİÇE SAYIYORLAR

Facebook Twitter Linked-in

Kullandığı maskeyi banka üzerine bıraktı

SAĞLIĞIMIZI HİÇE SAYIYORLAR

Coronavirüs sürecinde bulaş riskini arttıran önemli durumlardan birisi de kullanılan maskelerin sokaklara gelişigüzel atılması. Geçtiğimiz günlerde Gölcük Anıtpark’ta bulunan banka bırakılan kullanılmış maske hem mikrop saçtı hem de duyarlı vatandaşların tepkisini çekti.

Görenler tepki gösterdi

Uzmanlar maskelerin sokaklara gelişigüzel atılmaması gerektiği konusunda vatandaşları her fırsatta uyarmasına rağmen, bazı duyarsızlar hem kendi sağlıklarını hem de diğer vatandaşların sağlıklarını hiçe sayıyor. Geçtiğimiz günlerde Anıtpark’ta bulunan bir bankın üzerindeki tahtaların arasına sıkıştırılarak bırakılan maske görenleri tepkisini çekti. Vatandaşlar maskeyi bu şekilde bırakan kişiye ‘Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Hem bizim hem de kendi sağlığını hiçe sayıyor’ dediler.

‘Bunu yapanlarda asla vicdan yok’

Gölcük sokaklarında ne yazık ki kullanılan maskeler yerlere gelişigüzel atılıyor. Anıtpark’ta bankın üzerine bırakılan maskeye tepki gösteren bazı vatandaşlar, ‘Coronavirüs sürecinde vakaların artmasının nedeni bunu yapanlar. Kullandığı maskeyi bankın tahtalarının arasına sıkıştırmış, mikroplarını saçmış ve gitmiş. Bunu yapanlarda asla vicdan yok. Bu süreci bu sorumsuzlar yüzünden kolay atlatamıyoruz’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —