Tarih: 17.07.2020 12:54

Kullarspor’dan Gölcükspor’a uyarı

Facebook Twitter Linked-in

Kullar spor Kulüp Başkanı Fahri Altıntaş sporcusuna kanca atan Gölcükspor yönetimini uyardı.

İşte Başkan Altıntaş’ın açıklaması;

KOCAELİ SPOR KAMUOYUNA;

Kulübümüz bu sezon tarihinde ilk defa BÖLGESEL AMATÖR LİG’de mücadele ederek Kocaeli İlimizi, Başiskele İlçemizi ve Kullar’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışmıştır. Bu sezon takımımızda üst düzey performans gösteren genç ve gelecek vadeden oyuncularımız bulunmaktadır. Bu oyuncularımıza profesyonel kulüplerin ilgisi ise gayet doğaldır..

Bu sezon 22 müsabakanın 19 unda forma giymiş ve 4 gol atma başarısı göstermiş 1999 doğumlu bir oyuncumuza Yönetim kurulumuzun bilgisi dışında 3.Lig ekibimiz GÖLCÜKSPOR’dan görüşme daveti yapıldığını ve GÖLCÜKSPOR Altyapı Koordinatörü’nün sporcumuzla görüştüğünü öğrenmiş bulunmaktayız..

21 yaşında iki sezondur kulübümüzde görev yapan ve iç transfer görüşmelerimizin yapıldığı şu günlerde sporcumuzun kafasını karıştırmaya yönelik bu davranış spor etiğine ve ahlakına uygun değildir..

3. Ligin adeta gediklisi olmuş köklü GÖLCÜKSPOR camiasında görev yapan antrenör arkadaşların, camianın ağırlığına yakışacak şekilde davranmaları gerektiğini beyan ediyor, bu etik olmayan durumu GÖLCÜKSPOR Yönetim Kurulu ve KOCAELİ spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum..
Fahri ALTINTAŞ
Kullarspor Kulüp Başkanı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —