Tarih: 17.12.2021 13:20

Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Mehmet Akif Alponat, ‘BAŞKANLIK GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞTIM’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Akif Alponat, bir yıllık başkanlık görevi boyunca güzel çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, 19 Aralık Pazar günü Platform üyelerine yönelik kahvaltı vereceklerini söyledi. Alponat, ‘Başkanlık görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım’ diye konuştu.

Kahvaltıda bir araya gelecekler

Başkan Alponat, ‘Başkan Alponat, ‘Geride bıraktığımız dönem içerisinde, başkanlık dönemini geçirdiğimiz 2021 yılında çeşitli etkinliklere imza atmaya çalıştık. Mücadelesine devam ettiğimiz Covid-19’a karşı elimizden geldiğince mücadele ettik ve bu dönemde birçok çalışma yapmaya gayret ettik. Aralık ayı faaliyetlerimize yönelik olarak kahvaltı programı gerçekleştirmek istiyorduk. 19 Aralık Pazar platformumuza üye derneklerin başkan ve yöneticileri ile ailelerinin katılabileceği bir kahvaltı programında bir araya geleceğiz. Pazar günü gerçekleştireceğimiz kahvaltımız, saat 11.00’da başlayacak. Tüm platform yöneticileri ve eşlerini bu kahvaltımıza bekliyoruz’ dedi.

‘Platformumuz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz’

Platform Dönem Başkanlığı’nda son ayını yaşayan Alponat, ‘Biliyorsunuz ki Aralık ayının bitimi ile benim görev sürem bitiyor. Başkanlık dönemimdeki son etkinlik kahvaltı programımız olacak gibi gözüküyor. Önümüzdeki ay gerçekleştireceğimiz toplantı da yüksek bir ihtimalle yeni dönem başkanımızın derneğinde gerçekleştirilecek. Bu konuda gereken bilgiyi de son istişarelerin ardından açıklayacağız. Platformumuz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —