Tarih: 12.03.2019 12:30

Kültür Dernekleri Platformu kadınlar için kahvaltı verdi KADINLAR OLMASA DÜNYA GÜZEL OLMAZ

Facebook Twitter Linked-in

Kültür Dernekleri Platformu kadınlar için kahvaltı verdi

KADINLAR OLMASA DÜNYA GÜZEL OLMAZ

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Yasin Aslan ve yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Kadınlara yönelik kahvaltı programı düzenledi. Programa katılım oldukça yoğun olurken, kadınlar kendileri için düzenlenen program için Başkan Aslan ve yönetimine teşekkür etti.

Kahvaltı programına katılım oldukça yoğun oldu

Geçtiğimiz Pazar günü Değirmendere’de bulunan bir cafe’de gerçekleşen kahvaltı programına Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Üyeleri, kadın davetliler katılım sağladı. Programa ayrıca daha sonra CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen’de katılım sağlayarak, tüm kadınların bu anlamlı günlerini kutladı.

Başkan Aslan, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı

Programda konuşma yapan Kültür Dernekleri Dönem Başkanı Yasin Aslan, şunları söyledi: ‘Bugün burada siz değerli bayan kardeşlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Katılımlarınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum ve hepinizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Bu organizasyonda bizlere destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

İşeri, ‘Kadınlar toplumun en değerli yapı taşıdır’

Programa katılım sağlayan CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, ‘Kadınlarımız bizlere verilen en güzel emanetlerimizdir. Kadınlar dünyayı güzelleştiren varlıklardır. Annelerimiz bizlerin en güzel emanetimizdir. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’te her zaman kadına değer vermiş ve kadını toplumun en önemli yapı taşı olarak görmüştür. Bizlerde aldığımız emanetle siz değerli kadın kardeşlerimizi her zaman başımızın tacı yapacağız. Bu münasebetle tüm başta değerli eşim olmak üzere bütün kadın kardeşlerimin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, bu önemli organizasyona imza atan Yasin kardeşime ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —