Tarih: 20.11.2021 14:47

Kültür Dernekleri Platformu Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi ‘BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

Facebook Twitter Linked-in

Kültür Dernekleri Platformu Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi

‘BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kasım Ayı toplantısını Gölcük Erzurumlular Derneği’nde yaptı. Platform Başkanı Mehmet Akif Alponat ve Üye Dernek yöneticileri, toplantıda, ‘Biz birlikte güçlüyüz’ mesajını verdi.

‘Güzel çalışmalarla adımızın anılmasını istiyoruz’

Toplantıya Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Mehmet Akif Alponat ve Üye dernek başkanları ve dernek yöneticileri katılım sağladı. Toplantıda konuşma yapan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Mehmet Akif Alponat, şunları dile getirdi: ‘Toplantımızın başında, bu sene içerisinde yaptığımız bazı çalışmaların değerlendirmesini yaptık. Geçtiğimiz ay içerisinde katıldığımız etkinlikler vardı. Bunları platform toplantımızda üyelerimize aktardık. Ekim ayı içerisinde Cumhuriyet Bayramı’nı kutladık. Kutlama programlarına katılım gösterdik. Yine Cumhuriyet Bayramı’na istinaden 2 Kasım tarihinde, Değirmendere Musiki Derneği ile birlikte bir konser düzenledik. Sonrasında da 10 Kasım’da ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma törenlerine katılım gösterdik. Yaptığımız toplantı neticesinde de 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne istinaden bazı ziyaretler gerçekleştireceğiz. Ziyaretlerimizi de toplantımızda netleştirdik. Kültür Dernekleri Platformu olarak Gölcük’te güzel çalışmalarla adımızın anılmasını istiyoruz’ dedi.

‘Aralık ayında Kahvaltı programı düzenleyeceğiz’

Aralık ayında Kahvaltı Programı düzenlemek istediklerini ifade eden Başkan Alponat, ‘ Covid-19 pandemisi uzun süre bir araya gelmemizi engelledi. Tüm derneklerimizi bir araya getirebilmek ve platformumuzu güçlendirebilmek adına 19 Aralık tarihinde bir kahvaltı programında bir araya gelmeyi planladık. Bu anlamda yerimizi de belirleyerek üyelerimize açıklayacağız. Kahvaltımıza platformumuza üye derneklerimizin yöneticileri ve üyeleri, eşleri ile birlikte gelebilecek. Böylelikle güzel bir birliktelik oluşturmuş olacağız’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —