Tarih: 28.10.2021 10:20

Kültür Dernekleri Platformu ve Değirmendere Musiki Derneği 29 EKİM KONSERİ DÜZENLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Değirmendere Musiki Derneği ortaklığında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Türk Halk Müziği konseri gerçekleştirecek. 2 Kasım 2021 Salı akşamı saat 20.00’de gerçekleştirilecek olan konsere Gölcük halkı davet edildi.

Değirmendere Kültür Merkezi’nde

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 98. yıldönümü ülkemizde ve ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramımızın yıldönümü münasebetiyle Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Değirmendere Musiki Derneği Türk Halk Müziği konseri organize etti. 2 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de Değirmendere Kültür Merkezi’nde başlayacak olan Türk Halk Müziği konserinde hem Atatürk’ün sevdiği şarkılar dile getirilecek, hem de müzik severler eşsiz bir müzik ziyafetine doyacak.

Müziğe doyurulacak

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Değirmendere Musiki Derneği, konser hakkında, ‘Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 98. Yılı kutlama etkinliği kapsamında Şef Emrullah Erçelik yönetiminde hazırladığımız Türk Halk Müziği konserinden sizleri de aramızda görmekten onur duyarız’ şeklinde bilgi verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —