Tarih: 21.01.2019 12:39

Kültür Dernekleri Platformu’nda görev değişikliği yapıldı Yeni Başkan Yasin Aslan Bayrağı Teslim Aldı

Facebook Twitter Linked-in

Kültür Dernekleri Platformu’nda görev değişikliği yapıldı

 YENİ BAŞKAN YASİN ASLAN BAYRAĞI TESLİM ALDI

Gölcük’te faaliyet gösteren 23 Kültür Derneklerinin üyesi olduğu Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nda görev değişikliği için Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonu’nda geçtiğimiz gün Genel Kurul toplantısı düzenlendi.

Programa katılım oldukça yoğun oldu

Düzenlenen toplantıya CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve çok sayıda davetli katıldı.

Divan başkanlığını Necmi Kocaman, üyeliğini Mustafa Cintaş ve Hüseyin Yavaşoğlu yaptı

Genel Kurulda Divan Başkanlığını Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Divan Üyeliğini Mustafa Cintaş ve Hüseyin Yavaşoğlu yaptı.

Kocatürk, “Birliğimizi ve beraberliğimizi korumaya devam edelim”

Görev değişikliği yapılmadan önce geçmiş dönem Başkanı Çetin Kocatürk faaliyet raporlarını okuduktan sonra açıklamalarda bulundu. Başkan Kocatürk yaptığı açıklamada, “Gölcük Kültür Dernekleri Platformu 2004 yılında kuruldu. Benden önceki dönem başkanları başarılı bir şekilde görevlerini icra ettiler. Bugün bir görev değişikliği yapılıyor. Bu görev değişikliği öncesi tüm siyasi partilerimize davetiye gönderdik. Çünkü biz Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak tüm siyasi partilerimizle aynı mesafedeyiz. Bizim tek amacımız ilçemiz Gölcük’e hizmet için bir ve beraber olmaktır. Birliğimizi ve beraberliğimizi korumaya devam edelim” dedi.

Aslan, “Birlikte hareket etmeye her zaman devam edeceğiz”

Başkan Kocatürk’ün konuşmasından sonra söz alan Gölcük Kültür Dernekleri Platformuna yeni başkan seçilen Gölcük Kütahyalılar Dernek Başkanı Yasin Aslan yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar Gölcük Kültür Dernekleri Platformunda görev yapan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Gölcük Kültür Dernekleri’nin yeni dönem başkanı olarak birlikte hareket etmeye her zaman devam edeceğiz” dedi.

İşeri, “Gölcük’ü sizlerle birlikte yöneteceğimize dair söz veriyorum”

Programın ilerleyen saatlerinde sözü alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri; “Bizler sivil toplum kuruluşlarımızı her zaman çok önemsiyoruz ve önemsemeye de devam ediyoruz. Bununla birlikte 31 Mart’ta belediye başkanlığını kazandığımızda bu güzel ilçemiz Gölcük’ü sizlerle birlikte yöneteceğimize dair söz veriyorum” dedi.

Başkan Aynacı, “Bu kentimize katkı sağlamaya devam edeceğiz”

 İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı konuşmada, “Sivil toplum kuruluşlarımız bizler için çok önemlidir. Bizlerde sizlerle birlikte her zaman ilçemiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya ve bu kentimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yıldız, “Ülke olarak birlik, beraberlik ve kardeşliğe çok ihtiyacımız var”

Son olarak konuşma yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, “Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki sivil toplum kuruluşları bizler için çok önemli temel bir unsurdur. Ülke olarak birlik, beraberlik ve kardeşliğe çok ihtiyacımız var. Siz değerli sivil toplum kuruluşların bu güzel çalışmaları ile birlik ve beraberliği sağlayarak kentimize iyi bir katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Geçmiş dönem başkanı Kocatürk, yeni dönem başkanı Aslan’a bayrağı teslim etti

Konuşmaların ardından son olarak görev değişikliğine geçildi. Geçmiş dönem başkanı Çetin Kocatürk, yeni dönem başkanı seçilen Gölcük Kütahyalılar Derneği Başkanı Yasin Aslan’a bayrağı devretti. Başkan Aslan ise geçmiş dönem başkanı Çetin Kocatürk’e teşekkür plaketini takdim etti.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun yeni yönetimi ise şu şekilde:

Başkan Yasin Aslan (Gölcük Kütahyalılar Derneği Başkanı)

Yönetim Kurulu üyeleri: Ramazan Korkut (Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği), Hüseyin Karakaya (Kocaeli Yörük Türkmenleri Derneği), Cezayir Ateş (Gölcük Erzurumlular Derneği) ve Selahattin Konakçı (Değirmendere Musiki Derneği) olarak tanıtıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —