Tarih: 07.06.2021 11:52

Kupon Giyim’de Babalar Gününe özel NAKİTTE 1 ALANA 1 BEDAVA KAMPANYASI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Kupon Giyim’de Babalar Gününe özel

NAKİTTE 1 ALANA 1 BEDAVA KAMPANYASI BAŞLADI

Giyim sektöründe ilçemizde önde gelen isimlerden olan ve 1968 yılından beri hizmet vermekte olan Kupon Giyim’de indirim fırsatı devam ediyor.  20 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar günü öncesi anlamlı bir kampanya yapan Kupon Giyim’de nakit alışverişlerde tüm erkek giyimlerde geçerli 1 alana 1 bedava kampanyası başladı.

Kampanya nakit alışverişlerde geçerli

İlçemizde 1968 yılından beri hizmet vermekte olan  Kupon Giyim’de 20 Haziran Babalar Günü öncesi anlamlı bir kampanya yaparak nakit alışverişlerde tüm erkek giyimlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Kupon Giyim’in işletmecisi Nejdet Gökçe Babalar günü öncesi yaptıkları kampanya hakkında bilgi vererek,“Tüm babaların Babalar Gününü şimdiden kutluyorum” dedi.

“Kampanya tüm erkek ürünlerinde geçerli”

Başlatmış oldukları kampanya hakkında bilgi veren Kupon Giyim’in işletmecisi Nejdet Gökçe,“ Kupon Giyim olarak hayata geçirdiğimiz kampanyalar ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde müşterilerimizi en iyi hizmeti sunabilmek adına 20 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü öncesi bir kampanya yapmak istedik ve nakit alışverişlerde geçerli olan tüm erkek ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası başlattık. Alışverişte aynı ürün olması şart değil eş değerde olması yeterli. Kampanya tüm erkek ürünlerinde geçerli” dedi.

Abiyelerde %30’lara varan indirim devam ediyor

Babalar Gününe özel başlattıkları kampanyanın yanı sıra abiye modellerinde de indirim olduğunu ifade eden Gökçe, “ Tüm ülke olarak zor bir dönemden geçtik ve yeni normalleşmeyle birlikte düğün sezonun da yavaş yavaş başlıyor. Kupon Giyim olarak Babalar Gününe özel tüm erkek ürünlerinde yapmış olduğumuz 1 alana 1 bedava kampanyasını yanı sıra abiyelerde %30’lara varan indirim devam ediyor. Bayan abiyelerinde zengin bol çeşit modellerimiz bulunuyor. Yasakların kalkmasıyla piyasalara bir canlılık bir hareket geldi. Daha da hareketlenmesini bekliyoruz. Yasaklardan dolayı insanların hem psikolojileri bozuldu hem de ihtiyaçları arttığı için başlayan hareketliliğin daha da artarak devam edeceğini inanıyoruz. Bizde yaptığınız kampanyalarla müşterilerimizin zevkine ve bütçesine hitap etmeye çalışıyoruz. Yasakların tamamen kalkması ve ülkemizin refaha ulaşması esnaf ve bir vatandaş olarak en büyük dileğimiz. Müşterilerimiz gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapabilirler Kupon Giyim olarak müşterilerimizin alışverişini güvenli ve hijyenik bir ortamda yapabilmeleri için tüm önlemlerimizi almaktayız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —