Tarih: 19.08.2018 12:28

Kurban Bayramı öncesi Gölcük esnaflarında yoğunluk devam ediyor ESNAFLAR BAYRAMDAN MEMNUN

Facebook Twitter Linked-in

Kurban Bayramı öncesi Gölcük esnaflarında yoğunluk devam ediyor

ESNAFLAR BAYRAMDAN MEMNUN

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Gölcük esnaflarıyla konuşarak, bayram öncesi piyasa durumu hakkında vatandaşları bilgilendirdiler. Esnaflar Gölcük’te bayram heyecanının hissedilmeye başlanıldığını ifade ettiler.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Gazetemiz olarak Gölcük esnaflarıyla bayram öncesi giyim ve takı reyonlarındaki ürünlere olan ilgi hakkında konuştuk. Esnaflar Gölcük’te her sene olduğu gibi bu sene de bayramın heyecanının hissedilmeye başlanıldığını ifade ettiler.

Mercan Giyim’in yetkili elemanları, “Bu bayram da yine aynı şekilde özellikle arife günü yoğun olacağız diye düşünüyoruz”

Mercan Giyim’in yetkili elemanları, “Son iki gündür de bizde de bir hareketlilik başlamıştı. Ondan öncesinde de hareketlilik vardı ama daha çok almak için değil bakmak için geliyorlardı.  Biz her zaman tercih edilen bir giyim mağazası olduğumuz için özellikle bayramlarda da tercih edilmeye devam ediyoruz. Bu bayram da yine aynı şekilde özellikle arife günü yoğun olacağız diye düşünüyoruz. Gölcüklü bayanlar, fiyatlarımızın diğer mağazalara göre daha uygun olduğu için bizi daha çok tercih ediyorlar diye düşünüyoruz” dediler.

Gör, “Bayramın yaklaşması ile birlikte yoğunluğumuz devam ediyor”

İlçemizde uzun yıllardır Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi No: 5 adresinde bayan müşteriler üzerine bünyesinde bulundurduğu kaliteli ürünler ile göz dolduran Kokoş Bijuteri bayanların uğrak mekanı haline geliyor. Kokoş Bijuteri’nin İşletme sahibi Elif Gör, “Ürünlerimiz şehir dışından geliyor olması ile birlikte tamamen kaliteli ürünlerdir. Bayramın yaklaşması ile birlikte yoğunluğumuz devam ediyor. Piyasalarda son günlerde bir durgunluk vardı ama şu anda o durgunluk gitmiş, yerine de ilçemize bir canlılık gelmiştir. Özellikle bayanların tercih ettiği bölümden birisi de tabii ki takı bölümü oluyor. Daimi bayan müşterilerimiz tarafından her zaman tercih edilmeye devam ediyoruz’’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —