Tarih: 04.06.2023 10:29

‘KURBAN İBADET, PAYLAŞMAK KARDEŞLİKTİR’

Facebook Twitter Linked-in

İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği, bu yıl da Kurban faaliyetlerini sürdürüyor. 3700 TL olarak açıklanan Kurban hisse bedeli üzerinden Kurban bağışlarını kabul eden İHH, bayram boyunca da vatandaşların bağışlamak istedikleri kurban etlerini de kabul edecek.

Bu bayramda milyonlarca kişinin yüzünü güldürecekler

İHH, 30 yılın verdiği tecrübe ile bu yıl da yine başta ülkemizde olmak üzere, diğer kriz coğrafyalarında yaşayan ihtiyaç sahipleri için yola çıkıyor. “Kurban ibadet Paylaşmak kardeşliktir” sloganıyla çalışmalarını başlatan İHH yetkilileri, bağışçılarının kurban vekaletlerini deprem bölgesi öncelikli olmak üzere, Türkiye ile birlikte 47 ülkede milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaştıracak ve dertlerine derman olacaklarını söyledi. Ayrıca bu yılki kurban kampanyasında İHH Kocaeli’den 4 kişilik ekibin Sri Lanka ve Filipinler Moro’ya giderek bizzat kurban kesim ve dağıtımına eşlik edeceği bilgisi paylaşıldı.

2 Milyon 630 Bin İhtiyaç Sahibine Ulaştırıldı

2022 Kurban çalışmalarında destek ve bağışlarla; Türkiye ile birlikte 60 ülkede 65 bin 775 hisse kurbandan 2 milyon 630 bin ihtiyaç sahibine ulaştıran İHH, bu yıl bu rakamın üzerine çıkmayı hedefliyor.

Doğrudan Et Bağışı Kabul Edilecek

İHH Kocaeli kurbanlık hisse bağışının yanında ilimizde vatandaşlarımızca kesilen kurbanlıklardan bağışlanmak istenen etlere de talip olacak. Bayram boyunca kesilen kurbanlıklardan ilimizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak ve dernek yararına kullanılmak üzere bağışlanan etler derhal muhafaza altına alınıp hijyenik koşullarda gerekli yerlere ulaştırılacak. Bayramda hayır mesaisine devam edecek olan İHH Kocaeli vatandaşlara Kurban bağışı konusunda her yıl olduğu gibi bu yılda her türlü desteği sağlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —