Tarih: 11.06.2023 11:52

Kuruluş Osman Dizi Oyuncusu Özgür Akar oğlunu evlendirdi ŞEVVAL VE BATUHAN ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kuruluş Osman Dizi Oyuncusu Özgür Akar’ın oğlu Batuhan Akar, Şevval Tosun ile olan mutlu birlikteliğini evlilik ile taçlandırdı. Ünlü Dizi Oyuncuları da Şevval ve Batuhan çiftine Kayı Beyi organizasyonu ile güzel bir jest yaptı.

Ülkemizin en çok izlenen dizilerin başında gelen Kuruluş Osman Dizi oyuncusu Özgür Akar, yakışıklı oğlu Batuhan Akar’ı, güzeller güzeli Şevval Tosun ile evlendirdi. Şevval ve Batuhan çifti hayallerini gerçek yapmanın mutluluğunu yaşarken, bu güzel çifti sevenleri ve dostlarının yanı sıra Ünlü Dizi Oyuncuları da yalnız bırakmadı.

Katılım yoğun oldu

Darıca’da bir mekanda yapılan düğün törenine Ünlü Dizi Oyuncusu Burak Özçivit, Abdullah Zaza, Hüseyin Ekşioğlu, Murat Bölücek, İsmail Atasoy, Gölcüklü Dizi Oyuncusu İsmet Çık, Kayı Beyi Organizasyonu Sahibi İbrahim Şimşek, Siyasetin tanınan yüzleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Ülkü Ocakları Başkanı, Akar ve Tosun ailelerinin çok sayıda dostları, sevenleri ve aile yakınları ile davetliler katılım sağladı.

Genç Çifte güzel ve anlamlı jest yaptılar

Gölcüklü Ünlü Dizi Oyuncusu İsmet Çık, yaptığı açıklamada, ‘Kuruluş Osman Dizi Oyuncusu Özgür Akar’ın biricik evladı Batuhan’ın düğün törenine Kayı Beyi Organizasyonu konseptinde katılarak güzel bir sürpriz yaptık. Kostümle, Sancak ve Bayrakla düğüne müthiş bir gelin ve damat girişi yapıldı. Darıca’da yapılan düğüne Kuruluş Osman Dizisi Oyuncuları Alpleri ve Kayı Beyi Organizasyonu Sahibi İbrahim Şimşek eşliğinde Alpler olarak biz oyuncular İsmet Çık, Abdullah Zaza, Hüseyin Ekşioğlu, Turan Yürekli Dede Korkut Murat Bölücek, İsmail Atasoy ve birçok Siyasetçi, Belediye Başkan Yardımcıları, Ülkü Ocakları Başkanı katılım sağladı. Batuhan oğluma ve Şevval kızıma ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Yüzleri hep gülsün inşallah’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —