Tarih: 04.01.2023 12:13

Kütahyalılar 14 Ocak’ta Yaren Gecesi Programı düzenleyecek ASLAN, ‘TÜM HALKIMIZ DAVETLİ’

Facebook Twitter Linked-in

Kütahyalılar 14 Ocak’ta Yaren Gecesi Programı düzenleyecek

ASLAN, ‘TÜM HALKIMIZ DAVETLİ’

Kocaeli Kütahyalılar Yörük ve Türkmen Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yasin Aslan, 14 Ocak 2023 Cumartesi günü Değirmendere Kültür Merkezi’nde Yaren Gecesi düzenleyeceklerini, programın hazırlıklarını sürdüklerini ifade etti.

Çalışmalar sürüyor

Geçtiğimiz haftalarda ilçemizde açılışını yoğun katılımla gerçekleştiren Kocaeli Kütahyalılar Yörük ve Türkmen Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yasin Aslan, çalışmalarına başladıklarını, kültür etkinliklerini Gölcük’te yapacaklarını söyledi. Başkan Aslan, ’14 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz Yaren Gecemizin çalışmaları devam ediyor. Gecemiz ücretsiz ve halkımıza açık olacak. Yaren Gecemize Bağlama Ustası gelecek güzel bir müzik akşamı olacak. Ayrıca programımızda Altın Çekilişi, Playback gösterisi yapılacak.’

Gölcük’e güzel bir iz bırakmak istiyoruz’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Aslan, ‘Yaren gecemiz ile Gölcük’ümüzde güzel bir iz bırakmak istiyoruz. Dernek Yönetimimiz ile yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaren Gecemiz 14 Ocak Cumartesi akşamı saat 19.30’da Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı davet ediyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —