Tarih: 16.01.2023 11:58

Kütahyalılar’dan Muhteşem Yaren Gecesi etkinliği BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Kütahyalılar Yörük ve Türkmen Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yasin Aslan ve Yönetimi geçtiğimiz Cumartesi akşamı Değirmendere Kültür Merkezi’nde Yaren Gecesi etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe yoğun katılım sağlanırken, program büyük beğeni topladı.

Geceye katılım yoğun oldu

Yaren Gecesi Programına; Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçemizin Siyasi Parti İlçe Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, STK ve Dernek Başkanları ile çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Aslan, teşekkür etti

Kocaeli Kütahyalılar Yörük ve Türkmen Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yasin Aslan, programlarına katılım sağlayan başta Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, Siyasi Parti İlçe Başkan ve temsilcilerine, STK ve Dernek Başkanları ile tüm katılımcılara teşekkür etti. Başkan Aslan ayrıca programlarına destek ve emek veren Dernek Yönetimine ve herkese teşekkür etti.

Gecede eğlence tavan yaptı

Programda Kütahya’dan getirilen Yöresel Otantik Ürünlerde sergilendi. Yörede yaşayan Yörük ve Türkmenlere ait maniler, türküler ve yöresel oyunlarla katılımcılar unutulmaz bir akşam yaşadı. Gece de ayrıca saz ekibi müzikleri ile davetliler sahnede oldukça eğlendi. Programa katılım sağlayan Başkan Sezer, davetlilerin eğlencesine ortak oldu. Gecede ayrıca bir talihliye altın hediye edildi. Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi Emrullah Erçelik ve Koro üyeleri de geceye katılarak desteklerini sundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —