Tarih: 11.07.2019 12:52

Kuvvetli sağanak yağış Gölcük’ü olumsuz etkiledi

Facebook Twitter Linked-in

İlimizde ve ilçemizde iki gündür etkili olan sağanak yağış birçok noktayı olumsuz etkiledi. Bu sabah saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış kısa sürede bazı cadde ve sokaklarında su birikintileri oluşturdu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı.

Bazı cadde ve sokaklarda büyük su birikintileri oluştu

Gölcük’te bu sabah saatlerinden itibaren yoğun bir şekilde etkili olan sağanak yağış yine birçok noktayı olumsuz etkiledi. Bir anda bastıran ve yoğun şekilde etkili olan yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamazken, bazı cadde ve sokaklarda büyük su birikintileri oluştu.

Her yağmur sonrası aynı manzara

İlçemizde etkili olan yağmur yüzünden bazı vatandaşların yolun karşısına geçmekte bile zorluk yaşadığı gözlemlendi. Bazı vatandaşlar her yağmur sonrası ortaya çıkan olumsuz görüntülerin bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi. Vatandaşlar, ‘Her yağmur sonrası Gölcük’te hep aynı manzara ortaya çıkıyor. Yağmur başlıyor ve cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşuyor. Yetkililer doğru alanlara mazgal açmalı. Yaşanan bu sorun Gölcük’e yakışmıyor. Bu konuda mutlaka adım atılmalı’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —