Tarih: 23.01.2019 13:37

Kuzey Abanoz artık 7 yaşında İYİ Kİ DOĞDUN KUZEY

Facebook Twitter Linked-in

Kuzey Abanoz artık 7 yaşında

İYİ Kİ DOĞDUN KUZEY

İlçemizin en aktif derneklerinden olan +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ile Yavuz Abanoz’un biricik oğulları Kuzey 7 yaşına girdi. Gölcük Down Cafe’de düzenlenen doğum günü partisine yoğun katılım sağlandı.

Doğum günü Gölcük Down Cafe’de düzenlendi

7 yaşına giren Kuzey Abanoz için Gölcük Down Cafe’de hazırlanan doğum günü partisine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik, Down Sendromlu öğrenciler ile Abanoz ailesinin eş dost ve akrabaları katıldı.

Abanoz’dan teşekkür

Ailesi ile birlikte volkanlar eşliğinde doğum günü partisi yapılacağı Gölcük Down Cafe’ye giren Kuzey Abanoz’un mutluluğu yüzünden okunuyordu. Bu güzel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Belgin Abanoz, “ Bugün bizim en mutlu günümüz biricik oğlumuz Kuzey bugün 7 yaşına girdi. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, annem gibi sevdiğim Muhtarlar Derneği Başkanımız Bilge Saral’a, Topçular Mahallesi Muhtarı  Rabia Şentürk’e ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan sevgili aileme çok teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —