Tarih: 10.09.2022 14:52

KYÖD Açıkhava Film Günleri Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Günümüzde ise unutulmaya yüz tutan Açık Hava Film Gösterimleri; KYÖD’ün önderliğinde, İzmit Belediyesi’nin katkılarıyla ve Inter Medya Sponsorluğunda düzenlenecek.

Film Gösterileri KYÖD Terası’nda gerçekleşecek

KYÖD Yönetim Kurulu tarafından Açık Hava Film Gösterim günlerinin 12-13-14 Eylül tarihleri arasında KYÖD Terası’nda gerçekleşeceği açıklandı. Üç günlük gösterimin ilk filmi: “Kapı”. Başrollerini Kadir İnanır ve Vahide Perçin’in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda “Mutlu Aile Defteri” ve “Babam” gibi yapımlara imzasını atan Nihat Durak oturuyor. Midyatlı Süryani bir ailenin dramını konu edinen film, bu topraklarda hakikatin nasıl oluştuğunun ve nasıl dile getirildiğinin hikâyesini anlatıyor. 

İkinci günün filmi ise “Ali”. Başrolleri Gürbey İleri ve Hakan Meriçliler paylaşıyor, yönetmen koltuğunda ise Ramazan Özer oturuyor. Film, yakalandığı mide kanseriyle tüm hayatı değişen Ali’nin ve ailesinin hayat hikâyesini konu ediniyor. 

“Gösterim Günleri”nin son filmi ise “My Father”. Başrollerini Çetin Tekindor ve Melisa Şenolsun’un paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise yine Nihat Durak oturuyor. Film, Fabrikatör Yusuf Tunalı’nın engelli oğlu Arif’le olan yüzleşmesini ve öğretmen Feride’nin bu ikilinin hayatına girmesiyle değişen hikâyeleri anlatıyor. 

Toplanacak bağışlar burs fonuna aktarılacak

Gösterimler 50 kişiyle sınırlıdır. İletişim ve Rezervasyon için kyod1947 Instagram hesabıyla iletişime geçebilirsiniz. “Sinema Günleri” için toplanacak bağışlardan elde edilen gelir “KYÖD Burs Fonuna” aktarılacaktır. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —