Tarih: 07.09.2022 11:07

KYÖD Başkanı Uğur Saral sözünü tuttu 75 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKLER

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz Haziran ayında Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği seçiminde başkan seçilen Uğur Saral, Üniversite öğrencilerine burs vereceği sözünü vermişti. Dernek Başkanı Uğur Saral, verdikleri sözü tutarak, öğrencilere burs vereceklerini açıkladı. KYÖD’de öğrenci bursu için başvurular başladı. KYÖD 75 öğrenciye burs verecek.

‘Hedefimizi sizlerle gerçekleştireceğiz’

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Başkanı Uğur Saral, 2022-2023 eğitim öğretim döneminde üniversite öğrencilerine burs vereceklerini duyurdu. Başkan Saral yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sevgili gençler. Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda, çağdaş, demokratik, laik gençlerimize bir katkı da KYÖD’den verilecektir. ‘Geleceğin ışığına destek ol” sloganı ile çıktığımız bu yolda, 75. Yılını kutlayan KYÖD’den 75 öğrenciye burs hedefimizi sizlerle gerçekleştireceğiz”

Burs tutarı toplamda 5 bin lira

KYÖD’ün 75 öğrenciye vereceği burs başvuruları başladı. 1-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay boyunca ve 19 Mayıs’ta ek 1 burs şeklinde verilecektir. Burs tutarı toplamda 5 bin lira. Kocaeli doğumlular, Kocaeli’de yaşayıp başka şehirdeki bir üniversitede okuyanlar veya Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan tüm gençler başvuru yapabilir.

LİSANS ÖĞRENCİLERİNE BURS VERİLECEK

Başkan Saral, son olarak, ‘Yalnızca lisans öğrencilerine burs verilecek. Burs için başvuran öğrenciler, KYÖD burs komisyonu tarafından belirlenen kriterlere uyarınca burs almaya hak kazanacak. Değerlendirmeler objektif kriterlere göre yapılacak olup, hakkaniyet birinci önceliğimizdir. Doldurmuş olduğunuz formu imzalayıp istenen belgelerle birlikte 1947kyod@gmail.com adresine mail olarak gönderebilir yahut elden teslim edebilirsiniz. Başvuru ve detaylar için KYÖD’ün @kyöd1947 adlı Instagram hesabına tıklayabilirsiniz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —