Tarih: 05.06.2018 15:05

LEZZETİN ADRESİ OLDULAR

Facebook Twitter Linked-in

Etçi Beyler Ramazan’da dolup taşıyor

LEZZETİN ADRESİ OLDULAR

Hizmete açıldığı günden bugüne Gölcük’e ve bölgemize renk katan ve vatandaşların ilk tercih noktalarından biri olan Etçi Beyler Ramazan ayı’nda da dolup taşıyor. Etçi Beyler’i tercih edenler, tüm Gölcüklülere Etçi Beyler kalitesini tavsiye ediyor.

Etçi Beyler’e tam not

Bölgemizin en önemli İşadamlarından Recep ve Tufan Ubay’ın sahibi olduğu Etçi Beyler, kalitenin vazgeçilmez adresi oldu. Gölcük’te Etçi Beyler 2 olarak hizmet veren mekan, kaliteye ve güler yüzlü hizmete çok önem veriyor. Müşteri memnuniyetine dikkat eden Etçi Beyler personeli de müşterilerinden tam not alıyor. Ramazan ayı’nda iftar yemeklerinde Canlı Tasavvuf Müziği ile büyük beğeni topluyor.

Canlı Tasavvuf Müziği eşliğinde

Etçi Beyler Ramazan Ayı’nda ayrıca müşterilerine oruçlarını Canlı Tasavvuf Müziği ile açma keyfini sunuyor. Canlı Müzik müşteriler tarafından oldukça beğeniliyor.

Zengin menü çeşitleri ile göz dolduruyor

Etçi Beyler Ramazan ayı’nda zengin menü çeşitleri ile göz dolduruyor. Ramazan ayı’nda binlerce müşterilerini ağırlayan Etçi Beyler Sahipleri Recep ve Tufan Ubay, tüm Gölcüklüleri nezih mekanlarına davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —