Tarih: 30.06.2024 17:01

LGS’de Kocaeli olarak üstün başarı elde ettik 9 ŞAMPİYONUN 3’Ü GÖLCÜK’TEN

Facebook Twitter Linked-in

2024 yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavda Kocaeli’den Dokuz öğrenci tüm soruları doğru cevaplandırarak Türkiye şampiyonu olurken, 3 öğrenci Gölcük'den yer aldı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert LGS’de Türkiye 1. Cisi olan Gölcüklü öğrencileri tebrik etti.

“Türkiye birincileri arasında yerini alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz , 2024 yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavda (LGS) Türkiye birincileri arasında yerini alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. İlimizden 9 öğrencimiz 500 tam puan aldı. Üç Öğrencimiz Gölcük'den sizleri tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı ve göz aydınlığımız olan evlatlarımızı hayata hazırlayan, bilgi ve medeniyet değerlerimizle donatan, başarının mimarı kıymetli öğretmenlerimize ve fedakâr ailelerine teşekkür ediyor, ilimize bu gururu yaşatan şampiyonlarımızı gönülden tebrik ediyoruz. Yolları, bahtları açık olsun" dedi.

“Başarıları için öğrencilerimizi tebrik ediyorum”

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert LGS’de Türkiye 1. Cisi olan Gölcüklü öğrencileri tebrik etti. Müdür Mert yaptığı açıklamada, “Kocaeli’deki 9 şampiyondan 3’ü Gölcükten. Liselere Giriş Sınavında Değirmendere Atatürk Ortaokulu öğrencimiz Ali Ilgaz Kuşkonar ve Gölcük Özel Nazif Tokgöz Başarı Koleji öğrencilerimiz Ege Çalı ve Sabri Kerem Topuçar; 500 tam puan alarak LGS’de Türkiye birincisi oldular. Başarıları için öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu süreçte verdikleri emekten dolayı okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ederiz” dedi. 

İlimizin gurur kaynağı olan LGS şampiyonları;

Başiskele Özel Bilgili Kültür Ortaokulu Öğrencisi Nisa Mülayim, 

Çayırova Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Merve Tan, 

Gebze Mustafapaşa Ortaokulu Öğrencisi Muhammed Anıl Çelik, 

Değirmendere Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Ali Ilgaz Kuşkonar, 

Özel Gölcük Nazif Tokgöz Başarı Koleji Öğrencisi Sabri Kerem Topuçar,

Özel Gölcük Nazif Tokgöz Başarı Koleji Öğrencisi Ege Çalı, 

Kartepe Özel Nesibe Aydın Ortaokulu Öğrencisi Uras Uruş, 

Kartepe Özel Sınav Koleji Ortaokulu Öğrencisi Ahmet Eymen Yiğit,

Kartepe Özel Sınav Koleji Ortaokulu Öğrencisi Bilgehan Kelebekler, 

Haber: Serap DURUKAN

 

 



 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —