Tarih: 06.03.2019 12:16

Lütfü Yılmaz’a dostlarından doğum günü sürprizi

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde yaklaşık 30 yıldır, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan ve 10’a yakın Kaymakam ile çalışan Lütfü Yılmaz’ın 61’inci doğum gününü dostları unutmadı.  61 yaşına giren Yılmaz için, gönül dostu arkadaşları, makamında sürpriz bir doğum günü partisi düzenlediler.

Makamında sürpriz bir doğum günü partisi düzenlediler

Gölcük’te geniş bir kitle tarafından sayılan ve sevilen, sosyal yönü oldukça güçlü olan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, yeni yaşına girdi. İlçemizde yaklaşık 30 yıldır, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan ve 10’a yakın Kaymakam ile çalışan Lütfü Yılmaz, güne sürpriz bir kutlama ile başladı. Dün 61 yaşına giren Yılmaz için, gönül dostu arkadaşları, makamında sürpriz bir doğum günü partisi düzenlediler.

Yılmaz’dan dostlarına teşekkür

İlçemizin de yakından tanığı isimler olan, THK Başkanı Mustafa Cintaş, Gölcük Termal Turizm Müdürü Ayşe Dışpınar, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı, Özserbesler Pastanesi Sahibi Yavuz Serbes, ilçemiz gazetecilerinden Emine Akboyun ve Yılmaz Değirmenci, dün sabah saatlerinde Yılmaz’a bir sürpriz yaparak, yeni yaşını makamında tebrik ettiler. Bu jest karşısında, Gönül Dostlarına teşekkür eden Yılmaz, yaşını soranlara ise “Trabzon’u yakaladık” diyerek, 61 yaşına girdiğini mizahi bir dille dile getirdi. Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak, Lütfü Yılmaz’ın yeni yaşını  tebrik ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —