Tarih: 18.04.2021 12:26

Lütfü Yılmaz’dan Gazetemize veda ziyareti ‘GÖREVİM BOYUNCA GÜZEL DOSTLAR KAZANDIM’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz geçtiğimiz günlerde emekli olarak, görevinden ayrılmıştı. İlçemizin çok sevilen Lütfü Yılmaz geçtiğimiz gün Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’yi ziyaret etti.

Şenemre, ‘Emeklilik hayatınızda sağlık ve mutluluklar diliyorum’

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, ziyaretinden ötürü Lütfü Yılmaz’a teşekkür etti. Lütfü Yılmaz’ın Gölcük’e uzun yıllar önemli hizmetlerde bulunduğunu belirten Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, ‘Gölcük’ün ağabeyi konumunda olan Lütfü Yılmaz beyefendiye emeklilik hayatında da sağlık ve mutluluklar diliyorum’ dedi.

Yılmaz, ‘Yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum’

Yılmaz, ziyarette, ‘‘40 Yılı aşkın kamu görevimden 15 Nisan 2021 tarihi itibariyle emekli olmaya karar verdim. Yaklaşık 30 yılını ilçemizde ifa ettiğim kamu hizmetim süresinde; 11 Mülki İdare Amirleri ve 4 Belediye Başkanımla çalıştım. Kamu görevim süresince insanı merkeze koyan bir anlayış sergilemeye ve empati yapmaya büyük özen göstererek hizmet etmeye gayret ettim. Gölcük’te yapmış olduğum görevim boyunca güzel dostlar kazandım. Artık emekli olmaya ve dinlenmeye karar verdim. Bundan sonra ailemle ve dostlarımla güzel günler yaşamayı ümit ediyorum. Siz değerli basın dostlarımızda her zaman yanımızda oldunuz. Size ve değerli personelinize teşekkür ediyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —