Tarih: 10.07.2018 13:37

MAHALLE SAKİNLERİNDEN 160 İMZA

Facebook Twitter Linked-in

İhsaniyeliler, Kurban Pazarının İhsaniye’de kurulmasını istemiyor

MAHALLE SAKİNLERİNDEN 160 İMZA

İhsaniye Merkez Mahallesi Karakaşlar Caddesi üzerinde ikamet eden Hasan Karakaş adlı vatandaşımız geçtiğimiz gün Gazetemizi ziyaret ederek İhsaniye’de bu sene kurulacak olan Kurban Pazarının çevreye vermiş olduğu koku ve aşırı sinek olması nedeniyle rahatsız olduklarını ve bu alana bu sene Kurban Pazarının kurulmamasını istediklerini belirtti. Vatandaş Hasan Karakaş, Kurban Pazarının kurulmaması için imza kampanyası başlattığını ve 160 kişinin de bu imza kampanyasına destek verdiğini dile getirdi.

İhsaniye Merkez Mahallesi Karakaşlar Caddesi’nde ikamet eden Hasan Karakaş adlı vatandaşımız geçtiğimiz gün Gazetemizi ziyaret ederek İhsaniye’de bu sene kurulacak olan Kurban Pazarının her sene olduğu gibi çevreye yaydığı kötü koku ve aşırı sinek olması nedeniyle mahalle sakinleri adına rahatsız olduklarını ve bu alana bu sene Kurban Pazarının kurulmaması gerektiğini dile getirdi.

Karakaş, ‘’Bizler mahalle sakinleri olarak burada bu pazarın kurulmasını istemiyoruz’’

Vatandaş Hasan Karakaş, Gazetemize yapmış olduğu açıklamada bu alana Kurban Pazarının kurulmaması için imza kampanyası başlattığını ve 160 kişinin de bu imza kampanyasına destek verdiğini dile getirdi. Vatandaş Hasan Karakaş yapmış olduğu açıklamada, ‘’İhsaniye’de her yıl kurulan Kurban Pazarının mahalle sakinleri olarak bu alana kurulmasını istemiyoruz. Geçen yılda aynı alana kurulmuştu. Ne öncesinde ne de sonrasında herhangi bir ilaçlama yapılmadı. Bizler mahalle sakinleri olarak burada bu pazarın kurulmasını istemiyoruz.

‘’Bizler kurulacak olan hayvan pazarının başka bir yere kurulmasını istiyoruz’’

Vatandaş Hasan Karakaş açıklamasının devamında, ‘’Hem sineklerle hem de kötü kokularla hep mücadele ettik. Yaklaşık 160 mahalle sakini olarak Pazar alanının bir başka yerde kurulmasını istiyoruz. Ayrıca kurulması planlanan alan turistik bir yer olarak geçmektedir. Bizler kurulacak olan hayvan pazarının başka bir yere kurulmasını istiyoruz. Toplanılan 160 imza Pazar alanının 1.derece çevreden topladığımız imzalardır. Bizler daha önce de kurulan eski Taş Ocakları mevkisine ya da etrafında yerleşim alanının az olduğu bir yere kurulmasını talep ediyoruz’’ dedi

‘’Büyükşehir Belediyesi’ndeki yetkililer 3 defa gelerek ilaçlama işleriyle yok etmeye çalıştılar’’

Vatandaş Hasan Karakaş son olarak, ‘’Geçen yıl pazarın kurulmasından sonra Büyükşehir Belediyesi’ndeki yetkililer 3 defa gelerek ilaçlama işleriyle yok etmeye çalıştılar. Bu konudaki şikâyetlerimizi Büyükşehir Belediyesi’ne ilettik ve bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz’’ diyerek açıklamasını sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —