Tarih: 07.03.2019 14:46

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TAM DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

Başarılı Muhtar Adayı Çağıltay’a

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, ev ziyaretleriyle çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Ziyaret sıcak ve samimi bir ortam içerisinde geçti

Tüm Türkiye genelinde ve ilçemizde gerçekleşecek olan 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde muhtar adayları da çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyor. Mahallesinde çokça sevilen Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, ev ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Muhtar Adayı Çağıltay, “Bütün kadınlarımız solmayan birer çiçektir”

Ziyaret sırasında konuşma yapan Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, “Gerçekleşen ev ziyaretlerimizde sıcak ve samimi bir ortam içerisinde bol bol vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Üst komşum olan Şengül Uygur ile bol bol sohbet ettik. Sağ olsun bize her zaman destek oluyor. İnşallah bu muhtarlık seçimlerini güzel bir şekilde atlatacağız. Ev ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye ve projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Bugün de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bütün kadınlarımız solmayan birer çiçektir. Ne olursa olsun kadınlar bir gün değil her gün hatırlanmalıdır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —