Tarih: 23.08.2023 13:11

Mahallemizde Çocuklar İçin “Bi’Dünya Eğlence” etkinlikleri ile eğlenme sırası

Facebook Twitter Linked-in

Mahallemizde Çocuklar İçin “Bi’Dünya Eğlence” etkinlikleri ile eğlenme sırası

PANAYIR VE FERHADİYE KÖYÜ ÇOCUKLARINDAYDI

Gölcük Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında başlattığı “Mahallemizde Çocuklar İçin Bi’Dünya Eğlence” etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Her akşam farklı mahallelerde çocuklar ile bir araya gelen ekip son olarak Panayır ve Ferhadiye köylerinde çocukları eğlendirdi.

Hem çocuklar hem de aileleri keyifli saatler geçirdiler

Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenecek “Mahallemizde Çocuklar İçin Bi’Dünya Eğlence” etkinlikleri devam ediyor. Son olarak Panayır ve Ferhadiye Köylerinde devam eden etkinlikler ile hem çocuklar hem de aileleri keyifli saatler geçirdiler. Sırf Tiyatro Ekibi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde birbirinden eğlenceli sahne gösterileri, tiyatro, maskotlar, kukla gösterileri ve yarışmalarla eğlenen çocuklar ve aileler unutulmaz bir akşam geçirdiler. 

Gönüllerince eğlendiler

Gölcük Belediyesi’nin “Bi’dünya eğlence” ile; Panayır ve Ferhadiye Köyünde çocukları doyasıya eğlendirdiler. Çocuklar için hazırlanan etkinliklere ilgi oldukça yoğun oldu.  Bi’dünya eğlence etkinlikleri  kapsamında birbirinden eğlenceli sahne şovlar ve oyunlar ile eğlenen çocuklar ayrıca pamuk şeker sürprizi ile karşı karıya kaldılar. Pamuk şeker eşliğinde oyunları izleyen çocuklar dönen salıncak ile de doyasıya eğlendiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —