Tarih: 25.08.2023 14:54

Mahallemizde Çocuklar İçin “Bi’Dünya Eğlence” etkinlikleri PİYALEPAŞA MAHALLESİ VE SARAYLI KÖY MEYDANLARINDA DEVAM ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Mahallemizde Çocuklar İçin “Bi’Dünya Eğlence” etkinlikleri

PİYALEPAŞA MAHALLESİ VE SARAYLI KÖY MEYDANLARINDA DEVAM ETTİ

Gölcük Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında başlattığı “Mahallemizde Çocuklar İçin Bi’Dünya Eğlence” etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Her akşam farklı mahallelerde gerçekleşen etkinlikler Piyalepaşa Mahallesi ve Saraylı Köy Meydanlarında devam etti.

Hem çocuklar hem de aileleri keyifli saatler geçirdiler

Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenecek “Mahallemizde Çocuklar İçin Bi’Dünya Eğlence” etkinlikleri devam ediyor. her akşam iki farklı mahallede gerçekleşen etkinliklerde ekip son olarak Piyalepaşa Mahallesi ve Saraylı Köy Meydanlarında çocuklar ile bir araya geldi. Piyalepaşa Mahallesi ve Saraylı Köy Meydanlarında gerçekleşen  etkinlikler ile hem çocuklar hem de aileleri keyifli saatler geçirdiler. Sırf Tiyatro Ekibi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde birbirinden eğlenceli sahne gösterileri, tiyatro, maskotlar, kukla gösterileri ve yarışmalarla eğlenen çocuklar ve aileler unutulmaz bir akşam geçirdiler. 

Başkan amcaları da eğlenceye eşlik etti

Gölcük Belediyesi’nin “Bi’dünya eğlence” ile; Piyalepaşa Mahallesi ve Saraylı Köy Meydanlarında çocukları doyasıya eğlendirdiler. Çocuklar için hazırlanan etkinliklere ilgi oldukça yoğun oldu.  Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katıldığı Bi’dünya eğlence etkinlikleri  kapsamında birbirinden eğlenceli sahne şovlar ve oyunlar ile eğlenen çocuklar ayrıca pamuk şeker sürprizi ile karşı karşıya kaldılar. Pamuk şeker eşliğinde oyunları izleyen çocuklar dönen salıncak ile de doyasıya eğlendiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —