Tarih: 09.11.2023 10:37

Mama matikler ve su matikleri boş bırakmayalım

Facebook Twitter Linked-in

Mama matikler ve su matikleri boş bırakmayalım

İlçemizin dört bir yanına konulan Mama matikler ve su matikler konularak sokak hayvanlarına önemli destek olunuyor. Duyarlı vatandaşlar bu alanların boş bırakılmaması gerektiğini belirterek, sokaktaki canlara destek olunmasını istedi.

Desteğimizi sürdürelim

Önümüz kış ve havalar hızla soğuyacak. Biz insanlar kadar sokaktaki dostlarımızda soğuktan olumsuz etkilenecek. Bu yüzden ilçemizin dört bir yanında bulunan mama matik ve su matikleri boş bırakmamaya gayret göstermeliyiz.

‘Aç ve susuz kalmayan hayvanlar kimseye saldırmaz’

Hayvanseverler ve duyarlı vatandaşlar, ‘Evlerinizin ve dükkanlarınızın önüne bir kap su bir kap mama bırakılırsa sokak hayvanlarımız aç ve susuz kalmaz, çok güzel destek olunur. Şunu unutmayalım ki susuz ve aç kalmayan hiçbir hayvan kimseye saldırmaz’ dediler.   

‘Onların alanlarına çöp atmayalım’

Geçtiğimiz yıllarda sokak hayvanları için konulan mama matik ve su matikler memnuniyet yaratmıştı. İlçemizin bazı noktalarına konulan bazı mama matiklere çöpler atılması tepki çekiyor. Vatandaşlar sokak hayvanlarının alanlarına çöp atılmasının vicdanları sızlattığını belirterek, bunu yapanlara tepki gösteriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —