Tarih: 08.08.2021 13:41

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde TABELASI VAR DURAĞI YOK

Facebook Twitter Linked-in

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde

TABELASI VAR DURAĞI YOK

Gölcük genelinde şehir içi ulaşımını sağlayan minibüslerin yolcu indirip bindirebileceği duraklar yolcular için büyük önem taşımaktadır. Geçtiğimiz yıl duble yol olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunana durağın tabelası olmasının yanında yolcuların kullanması için bir durağın olmaması gözlerden kaçmıyor.

Durak için yerde mevcut

İlçemizin birçok noktasında, şehir içi ulaşımı sağlayan minibüslerin yolcu indirip bindirebileceği duraklar bulunuyor. Bu durakların birçoğunda vatandaşların yağmurdan veya güneşten korunabileceği yapılar bulunurken bazılarında herhangi bir durak yapısı yer almıyor. Bunlardan biri de Dumlupınar Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunuyor. Cadde üzerinde bulunan durak alanında herhangi bir yapı olmamasından ötürü birçok kişi, güneşli günlerde veya yağmurlu havalarda korunabilecek bir alan bulamıyor. Durak için alanında bulunduğunu belirten yolcular alana en kısa sürede durak yapılmasını istediklerini ifade ettiler.

“Karşılaştığımız eksiğin giderilmesin giderilmesini istiyoruz”

Gölcük Dumlupınar Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan alanda durağın yapılmasını isteyen vatandaşlar, “Burada minibüslere binebileceğimiz bir durak alanı bulunuyor fakat güneşten veya yağmurdan korunabileceğimiz bir yapı burada yer almıyor. Bizim buradaki isteğimiz, alana durağın yapılması ve burada karşılaştığımız eksiğin giderilmesidir. Alanda minibüsleri uyaran bir durak tabelası ve asfalt çizgileri olmakla birlikte durağın olmaması, eksiklik olarak görülüyor. Bunu gidermek adına alana durağın yapılmasını istiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —