Tarih: 24.04.2019 13:09

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde,  DUBLE YOL PROJESİ MERAKLA BEKLENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde,

 DUBLE YOL PROJESİ MERAKLA BEKLENİYOR

Gölcük Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin genişletilmesi amacıyla yol üzerindeki bazı binalara kamulaştırma işlemi yapılarak yıkılmıştı. Vatandaşlar Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ne projenin bir an önce başlamasını istiyor.

Kamulaştırma işlemi için şu an %5’lik kısımda kamulaştırmanın sonucunun çıkması bekleniyor

Trafik  sorununa çözüm olması amacıyla ilçemizin önemli bağlantı yollarından biri olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin genişletilmesi yönünde ilk çalışmalara geçtiğimiz yıl başlanmıştı. Bu kapsamda cadde üzerindeki bazı binalar kamulaştırılmış ve yıkılmıştı. Edinilen bilgilere göre Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin genişletilmesine yönelik olan çalışmanın 2019 yılı planına konulduğunu ifade eden yetkililer, yolun bu sene yaz aylarında genişletileceğini de ayrıca ifade ederek, büyük bir çoğunluğu tamamlanan kamulaştırma işlemi için şu an yüzde 5’lik kısımda kamulaştırmanın ilerleyen sürecinde sonucun çıkması bekleniyor.

 Vatandaşlar, “Caddenin genişletilmesi, ilçe trafiğinin rahatlaması adına gerçekten büyük bir adım”

Gölcük genelinde trafiğin akışını rahatlatacak bir proje olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin genişletilmesi yönünde atılan adımları merakla beklediklerini dile getiren vatandaşlar, “Geçtiğimiz yıl burada bulunan market binası yıkılarak yol genişletme çalışması adına adımlar atılmıştı. Sonraki aylarda bazı binalar daha yıkıldı. Caddenin genişletilmesi, ilçe trafiğinin rahatlaması adına gerçekten büyük bir adım. Bunun yanında yolun güvenliğini sağlamak için de adımlar atılmalı. Caddenin Adalet Sarayı’na kadar dört şeritli haliyle hizmette olması, şehir merkezindeki trafiği de azaltacaktır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —