Tarih: 28.08.2020 13:54

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde o eksik giderildi

Facebook Twitter Linked-in

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde o eksik giderildi

Gölcük’ün şehir içi ve D-130 Karayolu trafiğini rahatlatmak amacıyla geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde eksik olan yaya geçitleri geçtiğimiz gün ekipler tarafından çizildi.

Yeni yaya geçitleri çizildi

Yapımı yakın bir zaman önce tamamlanan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yaya geçidi olmaması sebebiyle yayalar zor durumda kalıyordu. Geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin Amiral Sağlam ve Donanma caddelerinin kesiştiği yerlere yeni yaya geçitlerini yaptı. Çizgileri çeken ekipler, böylelikle yayaların yaşamış olduğu bir sorunu da ortadan kaldırmış oldu.

Yayalar artık güvenle karşıya geçebiliyorlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz gün Mareşal Fevzi Çakmak üzerinde gerçekleştirdiği yaya geçidi işleminin ardından bugünde ekipler yaya geçitlerini başlarına levhaları monte etti. yapılan çalışma sonrasında yayalar artık güvenle karşıya geçebildikleri için yetkililere teşekkür ettiler.

Yaya geçidi yenilendi

Ekipler ayrıca Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Amiral Sağlam Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan ve oldukça yıprandığı için belli olmayan yaya geçidinin çizgilerini yenilediler. Gazetemizde defalarca yer verdiğimiz bu sıkıntının giderilmesi vatandaşları da oldukça memnun etti. vatandaşlar Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan ve oldukça yıpranmış olan yaya geçitlerinin de aynı şekilde yenilenmesini istediklerini ifade ettiler.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —