Tarih: 01.07.2024 17:36

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde kazı yapılan alan yeniden asfaltlandı

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi İSU Ekipleri, geçtiğimiz günlerde şehrin önemli arterlerinden biri olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde alt yapı çalışması yapmıştı. Kazı çalışması sonrası bozulan yol Fen İşleri Ekipleri tarafından yeniden asfaltlandı. 

İçme suyu hattında çalışma yapılmıştı

İSU Ekipleri tarafından Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde gerçekleştirilin alt yapı çalışmasının ardından Gölcük Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü Ekipleri asfalt yama işlemi gerçekleştirerek bozuk olan yolu düzeltti. Cadde üzerinde yapılan asfalt yama çalışması sürücüleri de oldukça memnun etti. 

Asfalt yama ile düzeltildi

İSU yetkilileri, caddenin altında bulunan içme suyu hattında yaşanan bir sorunun çözümü için gerekli kazı çalışmalarının yapıldığını belirtti. Kazı işlemlerinin ardından, oluşan boşlukların doldurulmasının ardından Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince de söz konusu alan düzgün bir yüzey elde edilmesi için asfalt yama işlemi yapıldı.

Teşekkür ettiler

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde gerçekleştirilen bu asfalt yama çalışması vatandaşları da oldukça memnun etti. Sürücüler gün içerisinde yoğun bir şekilde kullandıkları yolun asfalt yama çalışması ile düzeltildiği için memnun olduklarını ifade ederek ekiplere teşekkür ettiler.

Haber: Serap DURUKAN

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —