Tarih: 12.04.2020 10:22

Marketlerin manav reyonlarında Corona Virüs önlemi PAKET SİSTEME GEÇTİLER

Facebook Twitter Linked-in

Marketlerin manav reyonlarında Corona Virüs önlemi

PAKET SİSTEME GEÇTİLER

Corona virüs tedbirleri kapsamında Pazar ve marketlerin manav reyonlarında başlatılan  seç-al yasak uygulamasına marketler paket sistemine geçerek çözüm buldular. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de büyük bir mücadele verilen Corona Virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında marketlerin manav reyonlarında ve pazarlarda seç-al yasaklanmıştı. Bu karar sonrasında birçok market müşterilerine daha kolay hizmet verebilmek için paket sisteme geçti.

Uygulama müşterileri de memnun etti

Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında  pazar ve marketlerin manav reyonlarında seç al yasak uygulamasına geçilmişti. Bu uygulamanın ardından marketler müşterilerine daha hızlı hizmet verebilmek için sebze ve meyveleri köpük tabaklara dizerek streç film ile kapladı ya da belirli ağırlıkta poşetlere koyarak hazır hale getirdi. Yapılan bu uygulama müşteriler tarafından da olumlu karşılanırken vatandaşlar, “ Corona Virüsüne karşı alınan tedbirlere bizlerde uyuyoruz ve seç al yasak uygulamasının ardından özellikle marketlerin manav reyonlarında görevlileri beklerken çok zaman kaybediyorduk. Şimdi en azından alacağımız ürünü hemen alıp alışverişimizi tamamlıyoruz. Böyle bir uygulamaya geçtikleri için teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —