Tarih: 02.04.2024 13:37

Marmara Şirketler Grubu İftar yemeğinde bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Marmara Şirketler Grubu İftar yemeğinde bir araya geldi

Marmara Şirketler Grubu Sahipleri Serkan ve Yılmaz Başer Kardeşler bu yılda geleneklerini bozmadılar ve personellerini iftar yemeğinde ağırladılar.

Tüm çalışma arkadaşları ve aileleri katılım gösterdi

Marmara Şirketler Grubu çatısı altında yer alan Marmara Petrokimya(PolisanAdBlue, Xenol Madeni Yağlar, Opet Madeni Yağlar), Marmara Platform, Marmara Kimyasal(Hijyen ve Tüm Temizlik Malzemeleri, MK Cam Suları, 404 Aerosoller) ve Marmara Özyurt Akümülatör(Turbo Akü, Megatork Akü) geçtiğimiz hafta Cumartesi günü gerçekleştirdikleri iftar yemeğindetüm çalışma arkadaşları ve onların aileleri ile bir araya geldiler.

Başer , ‘Sizleri bir arada görmekten mutluluk ve gurur duyuyorum’

Her yıl Ramazan Ayında düzenledikleri iftar yemeğinde söz alan Marmara Şirketler Grubu sahibi Serkan Başer “Bu kalabalık aileyi burada yıldan yıla büyürken bir arada görmekten mutluluk ve gurur duyuyorum. Değerli çalışma arkadaşlarıma ve onların değerli ailelerine bu güzel gecemizde yanımızda oldukları için teşekkür ederim” dedi.

İftar sonrası hoş sohbet ile devam etti

İftar yemeğinin ardından, şirket çalışanlarının samimi anlarının yer aldığı fotoğraflar ile slayt gösterimi yapıldı. Hoş sohbetler ile devam eden geceye fotoğraf çekimleri ve iyi dilekler ile son verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —