Marmara Şirketler Grubu şirketlerine bir yenisini daha ekledi TURBO, AKO, MEGATORK AKÜ MARKALARI ARTIK MARMARA ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE

Marmara Şirketler Grubu şirketlerine bir yenisini daha ekledi TURBO, AKO, MEGATORK AKÜ MARKALARI ARTIK MARMARA ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE

Marmara Şirketler Grubu şirketlerine bir yenisini daha ekledi

TURBO, AKO, MEGATORK AKÜ MARKALARI ARTIK MARMARA ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE

 Marmara Petrokimya, ( Polisan AdBlue, Xenol Madeni Yağlar, 404 Airesol ) Marmara Platform, ( Araç Üstü Kaldırma Ekipmanları )           Marmara Kimya ( Hijyen Temizlik Kimyasalları ) şirketlerine bir yenisini daha ekledi. Marmara Özyurt Akü ve Endüstriyel Otomotiv Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. olarak önde gelen AKO GRUP Abdulkadir Özcan Otomotiv Lastik San. ve Tic. A.Ş. ile yeni bir anlaşma imzaladı.

Marmara Şirketler Grubu bünyesinde satışa sunulacak

Marmara Özyurt Akü ve Endüstriyel Otomotiv Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. olarak önde gelen AKO GRUP Abdulkadir Özcan Otomotiv Lastik San. ve Tic. AŞ’ nin üretimi olan akü markalarındanTURBO, AKO, MEGATORK akü markaları artık Marmara Şirketler Grubu bünyesinde satışa sunulacak.

9 ilde faaliyet gösteriyorlar

Marmara Petrokimya, ( Polisan AdBlue, Xenol Madeni Yağlar, 404 Airesol ) Marmara Platform, ( Araç Üstü Kaldırma Ekipmanları )           Marmara Kimya ( Hijyen Temizlik Kimyasalları ) şirketlerine bir yenisini daha ekledi.  Marmara Özyurt Akü ve Endüstriyel Otomotiv Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. olarak önde gelen AKO GRUP Abdulkadir Özcan Otomotiv Lastik San. ve Tic. AŞ’ nin üretimi olan akü markalarındanTURBO, AKO, MEGATORK akü markalarının Kocaeli, Yalova, Sakarya, Düzce, Bolu distribütörlüğünü alarak Ağustos 2023 te start vermiştir. Marmara Özyurt Akü ve Endüstriyel, deneyimini Elazığ merkezli Malatya, Tunceli, Bingöl, Sivas, Yozgat, Tokat, Çorum, Amasya’da PETLAS Marka Akü Distribütörü olarak 9 ilde faaliyetlerine devam eden ÖZYURT AKÜ – Yunus Yurt ile Serkan Başer 15 yıllık dostluklarını ve güçlerini birleştirerek, doğru ve kaliteli hizmet ile bölgeye yenilik getireceklerini belittiler. Yunus Yurt, Akü alanında 25 yıllık deneyimi ile bölgede farkındalık yaratacaklarını, filo olarak nakliye ve lojistik sektöründeki firmalarına yapılmayan yenilikçi bir hizmet ile geleceklerini söyledi.

Türkiye’de sadece AKO Akü’de kullanılıyor

AKO Grup bünyesinde yer alan AKO Akü, Çankırı’da AKO Prestige ve Turbo Akü marka aküler ile birlikte toplamda 9 farklı marka akünün yerli üretimlerini gerçekleştiriyor. Akü üretiminde sektörde kullanılan en gelişmiş ve görece en iyi sonuçları veren üretim tekniği olan Matrix Press (Punch) teknolojisi, Türkiye’de sadece AKO Akü’de kullanılıyor. Bu teknoloji sayesinde aküler üretilirken daha dayanıklı oluyor ve yıllarca en üst seviyede enerji sağlayabiliyor. Otomotiv yan sanayide Türkiye’nin markası olma yolunda ilerleyen AKO Akü’nün, rekabet hedefinin merkezinde Avrupa yer alıyor. Kendine ait araç filosu ve güçlü bir lojistik ağı bulunan AKO, bugün Türkiye’ nin 9 bölgesinde bulunan şube ve dağıtım depoları, 50’ ye yakın ofis, 200’ ün üstünde satış personeli ile ürünlerinin satış ve pazarlama faaliyetlerini başarıyla gerçekleştiriyor. Kurulduğu günden bugüne sürekli gelişimi ilke edinen AKO, 5 bine yakın çalışan kadrosuyla sektör deneyimlerini ve bilgi birikimini yeni teknolojiler ve yatırımlarla birleştirerek büyümeye devam ediyor.

Başer, “Yeni anlaşmamız hayırlı olsun”

Marmara Şirketler Grubu Serkan Başer, Marmara Petrokimya, Marmara Platform ve Marmara Kimya şirketler gurubumuza AKO GRUP Abdulkadir Özcan Otomotiv Lastik San. ve Tic. AŞ ile yapmış olduğumuz iş birliği ile daha güçlendirdik. Yapmış olduğumuz bu yeni anlaşmanın ilimize hayırlı olmasını temenni ediliyorum “ dedi.



Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Ramazan Ayında En Güzel Sofralar DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

Elit Kuaför bayanların gözde mekânı BAKIMLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nden esnafa büyük destek MISIRLIOĞLU: “ESNAF KALKINIRSA ŞEHİR KALKINIR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu mayıs ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

“Altında yaşanan iniş çıkışlar yatırımcıları telaşlandırmasın”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

Gürel, “Uzun vadede dövizden ve faizden daha fazla getirisi olan yatırım altındır”

“Bayram İkramiyesi kurban hissesi kadar olmalı”

“GÖLCÜK ESNAFIMIZA YÖNELİK DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Gürel, “Altın her zaman banka faizi ve dövizden daha karlıdır”

Vehbi Koç Vakfı ve Ford Otosan’dan eğitime destek GÖLCÜK VEHBİ KOÇ VAKFI- SEMAHAT ARSEL İLKOKULUNUN TEMELİ ATILDI

Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı

THK Gölcük Şube Başkanı Tuncay Yıldız’dan Gölcük halkına teşekkür

Başkan Büyükakın, babalar ve çocuklarla Sekapark’ta buluştu UÇURTMALAR GÖKYÜZÜNÜ, SEVGİ YÜREKLERİ SARDI

Sekapark Yağlı Güreşleri dijitalde milyonlara ulaştı

Cankurtaranlar 13 sahilde, 165 kişilik ekiple nöbette; KOSKEM YAŞAM MESAİSİNE BAŞLADI

Büyükşehir sahada, yollar 7/24 güvende

Büyükşehir bu kez Uğurlu kardeşlerin hayatına dokundu; BİR RAMPA, İKİ HAYAT; “ENGELSİZ TAKSİ” UMUT OLUYOR

Başiskele’de Aile Kurumuna Güçlü Destek

Oda Orkestrası çaldı, Milli İrade Meydanı’nda şarkılar birlikte söylendi; BABALAR GÜNÜ’NDE GÖZLER DOLDU, KALPLER BİR OLDU

Devlet Memurları Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Özhan İmre “ARTIK DAHA DA GÜÇLÜYÜZ”

Cinemre, “2025 - 2026 sezonu için hazırlıklarımızı şimdiden başladık”

Karamürsel Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi Hizmete Açılıyor

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Drone Türkiye Şampiyonası 1. ETAP SIRALAMA YARIŞI SONUÇLANDI

İzmit Belediyesinden Babalar Günü’ne özel 'En Baba Turnuva'

KİRALIKLARIN KADERİNİ KAMP BELİRLEYECEK

GÖLCÜK BELEDİYESPORLU ÖNER BAŞALTINDA ŞAMPİYON OLDU

Gölcükspor’da Yusuf Tokuş’la yola devam!

Kocaelispor, Youssef Bennasser için devreye girdi

Oğulcan Çağlayan Kocaelispor’da kalacak

BAŞKAN SEZER SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Gölcük AK Parti 109. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi KAVAKLI SAHİLİNDE 90 DÖNÜMLÜK YENİ BİR YAŞAM ALANI HAYATA GEÇİYOR

“Baba duası, sarsılmaz bir dağın yürekteki yankısıdır”

KO-MEK kursiyerlerine sahnede tam not

Yaya güvenliği için motosikletlilere sıkı denetim

KODELİG’25 Robotik ve Kodlama Yarışması başlıyor

Gençler, bu atölye ile ev becerilerini geliştirecek

Ormanya’da yaz hazırlıkları tamam

Büyükşehir’le harflerin renkli dünyasına yolculuk

Antikkapı her alanda fark yaratıyor

Yükleniyor