Tarih: 22.01.2024 14:56

Marmara Şirketler Grubu Turbo Akü ile YALOVA’DA STANT AÇTI

Facebook Twitter Linked-in

Marmara Şirketler Grubu Turbo Akü ile

YALOVA’DA STANT AÇTI

Marmara Şirketler Gurubu Bünyesindeki;  Marmara Özyurt Endüstriyel Abdulkadir Özcan markalarından distribütörü olduğu Turbo  akü markası ve  Marmara Petrokimya bünyesindeki Polisan Kimya, AdBlue ve XENOL   Madeni yağların tanıtımı ve sıcak satışını hızlandırmak amacı ile S.S. YALOVA KAMYONCULAR NAK. MOT. TAŞ. KOOP. SOSYAL TESİSLERİNDE stant açtı.

Başer ve Kurt, “Hizmeti gerçek tüketicilerin ayağına götürdük”

Nakliye sektöründe Kooperatiflerde çalışmaların devam edeceğini söyleyen Serkan Başer ve Yunus Yurt, hizmeti gerçek tüketicilerin ayağına götürdüklerini ve bu hizmeti tüm kooperatiflerde ve köylerde devam edeceğini bildirdi.

“Gerçek tüketicilerde oluşan memnuniyetin çok güzel dönüşlerini alıyoruz”

Serkan Başer ve Yunus Yurt, Turbo akü, Polisan AdBlue, Xenol Madeni yağların kalitesini hizmet ile süsleyerek gerçek tüketicilerde oluşan memnuniyetin çok güzel dönüşlere neden olduğunu ve bu çalışmaların heyecan verici olduğunu bu nedenle bu çalışmaların devam edeceğini Marmara Şirketler Grubu olarak farkındalığın verilen hizmet ve kaliteli ürünlerin tüketicilerin ayağına kadar gideceğini belirtti. Serkan Başer ve Yunus Yurt S.S. YALOVA KAMYONCULAR NAK. MOT. TAŞ. KOOP. Başkanı Hüseyin İnce’ ye teşekkürlerini sunarak yapılan çalışmalar adına desteğinden dolayı Başkan Hüseyin İnce’ ye minnettarlıklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —