Tarih: 10.07.2023 11:08

Marmara Şirketler Grubu ve Başer Kardeşler YAZLIKSPOR FUTBOL KULÜBÜNE SPONSOR OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Marmara Şirketler Grubu ve Başer Kardeşler

YAZLIKSPOR FUTBOL KULÜBÜNE SPONSOR OLDU

Marmara Şirketler Grubu ve Serkan & Yılmaz  Başer Kardeşler Gençlere Destek Olmaya devam ediyor. futbola büyük önem veren Başer Kardeşler ilçemizin başarılı spor kulüplerinden olan Yazlıkspor Futbol Kulübü’ne sponsor oldu.

Futbol, günümüzde büyük kitleleri peşinden sürükleyen önemli bir spor dalı olarak karşımıza çıkmaktadır. Futbol; çocuğun, gencin, yetişkinin fiziksel ve ruhsal olarak gelişimini, olumlu yönünde desteklerken, kişilik gelişimini de bir eğitim aracı olarak güçlendirmektedir. Öğrencilerin enerjisini olumlu yönde değerlendirerek, duygular vasıtasıyla, toplumsal yaşamda, önemli bir görevi gerçekleştirmektedir.

Gençlerin yanında olacaklarını belirttiler

Polisan AdBlue, Platform, Xenol Madeni Yağ ve Hijyen Kimyasalları olarak sektörde faaliyet gösteren Marmara Petrokimya ve Marmara Platform firmalarının kurucuları Serkan ve Yılmaz Başer kardeşler de, gençlerin sosyalleşmesini ve spor aktivitelerine katılmasını gönülden destekliyor. Bu konudaki desteklerini, Yazlıkspor Futbol Kulübüne sponsor olarak gösteriyorlar. Bundan sonraki süreçte de Marmara Şirketler Grubu olarak Serkan ve Yılmaz Başer kardeşler gençlerin yanında olacağını, ülkemiz adına daha donanımlı bireyler yetişmesi için desteklerini eksik etmeyeceğini belirtti.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —