Tarih: 23.06.2021 08:30

MASAL OKUMA YARIŞMASI BAŞVURUSU 3 GÜN UZATILDI

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesinin çocuklar için internet üzerinden düzenlediği Renkli Dünyam Masal Okuma Yarışması’nın başvuruları 25 Haziran Cuma gününe uzatıldı

Çocukların iletişim ve kendini ifade yeteneğini geliştirmesi amacıyla İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Renkli Dünyam Masal Okuma Yarışması’nın başvuruları 25 Haziran Cuma gününe uzatıldı. Konu seçiminde serbest bırakılan 4-7 yaş aralığındaki çocukların internet üzerinden katıldığı yarışmada en çok 5 dakikalık masal anlatma videosu belediyeye gönderilecek.

Son Gün; 25 Haziran Cuma

26 Haziran’da yapılacak videoların değerlendirmesinde seçici kurul; çocukların mimik, hitabet ve ses tonunu dikkate alacak. Masallarda; dürüstlük, iyilik, güzel ahlaklı olmak, yardımseverlik, hoşgörü gibi evrensel ve etik değerler, çevre bilinci, hayvan sevgisi, millî ve yerel değerleri önemseme temaları da değerlendirme kapsamında ele alınacak. Yarışmanın sonuçları da aynı gün ilan edilecek.

Ödüller Kurtuluş Günü’nde

Yarışmanın ödül töreni ise İzmit’in kurtuluş günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek. Her çocuğun ödüllendirileceği yarışmanda, ailelere de teşekkür belgesi ve küçük hediyeler verilecek. Aileler, kultur@izmit.bel.tr mail adresine ad, soyad, yaş, fotoğraf ve telefon numarası bilgileriyle birlikte çocuklarının masal anlattığı videoyu cuma günü mesai bitimine kadar gönderebilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —