Tarih: 26.04.2020 11:58

Maske ve eldivenler konusunda Gölcük sınıfta kaldı YERLERE ATILIYOR, MİKROP SAÇIYORLAR

Facebook Twitter Linked-in

Maske ve eldivenler konusunda Gölcük sınıfta kaldı

YERLERE ATILIYOR, MİKROP SAÇIYORLAR

Gölcük’te Covid 19 tehlikesinden korunmak için vatandaşların taktığı maske ve eldivenler bazı vatandaşların duyarsızlığı yüzünden yerlere atılıyor. Atılan her maske ve eldiven mikrop saçarken, Gölcük’ün bu konuda sınıfta kaldığı görülüyor.

Birçok noktada yerlerde görmek mümkün

İlçemizde Covid 19 konusunda etkin bir mücadele veriliyor. Mücadele kapsamında her alanda temizlik ve hijyen çalışması yapılıyor. Uzmanlar bu süreçte sokağa çıkan vatandaşların maske ve eldiven takması gerektiğini belirtiyor. Bu çağrıya birçok vatandaş uyarken, ne yazık ki bazı vatandaşlar çıkarttıkları maske ve eldivenleri gelişigüzel yerlere atıyor. İlçemizde birçok noktada yerlerde görülen bu maske ve eldivenler adeta mikrop saçıyor.

Vatandaşlar bu konuda sorumluluk almalı

Gölcük Belediyesi de bu sorunu çözmek için belirli alanlara maske ve eldivenlerin atıldığı kutular yerleştirdi. Fakat bazı vatandaşlar eldiven ve maskelerini bu kutulara atmak yerine yerlere atmayı tercih ediyor. Ülkemizin ve ilçemizin yaşadığı bu zorlu süreci erken atlatmak istiyorsak, vatandaşlar da bu konuda sorumluluk almalı, yerlere mikrop saçan maske ve eldivenleri atmamalı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —