Tarih: 16.03.2023 13:29

Maskeler yerlere atılmaya devam ediliyor

Facebook Twitter Linked-in

Maskeler yerlere atılmaya devam ediliyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi döneminde hayatımıza giren maskeler hala bilinçsiz bir şekilde yerlere atılmaya devam ediliyor.

Yerlere gelişigüzel atılıyor

Pandemi sürecinde vatandaşların sağlığını koruması için kullandığı maskeler o dönemde de yerlere gelişigüzel atılıyordu. Pandeminin etkisinin azaldığı bu süreçte maske kullanmayı tercih eden bazı vatandaşlar, kullandıkları maskeleri yerlere atarak vatandaşların sağlıklarını tehdit etmeye devam ediyorlar.

“Hala yerlerde maskeleri görmek bizleri gerçekten çok üzüyor”

Covid-19 Pandemi sürecinde sık sık kullandığımız ve izole edilerek çöpe atılması gereken maskeler hala gelişi güzel yerlere atılmaya devam ediyor. Bu konudan çok rahatsız olduklarını ifade eden vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ 2020 yılından beri Covid- 19 Pandemiyle mücadele ediyoruz. Pandemi sürecinin etkisi her ne kadar azaldıysa da bazı insanlar maske takmaya devam ediyor ve ne yazık ki hala yerlerde maskeleri görmek bizleri gerçekten çok üzüyor. Kendi sağlığını düşünürken, başkasının sağlığını tehlikeye atmak asla doğru değil. Bunu yapanlar bu davranışından acilen vazgeçmeli’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —