Tarih: 04.04.2024 14:41

Mavi Beyaz Balonlar ile Otizme Farkındalık Yaratıldı TEBRİKLER PİRİ REİS İLKOKULU’NA

Facebook Twitter Linked-in

Mavi Beyaz Balonlar ile Otizme Farkındalık Yaratıldı

TEBRİKLER PİRİ REİS İLKOKULU’NA

İlçemizin köklü ve başarılı eğitim kurumlarından biri olan Piri Reis İlkokulu’nda 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte mavi beyaz balonlar ile farkındalık yarattılar.

Öğrenciler hem eğlendiler hem de farkındalık konusunda bilgi aldılar

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Gölcük Piri Reis İlkokulu anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okul İdaresi ve Rehberlik Servisi tarafından gerçekleştirilen Otizm Farkındalık etkinliğinde öğrenciler hem eğlendiler hem de farkındalık konusunda bilgi aldılar.

Tüm öğrenciler ve öğretmenler mavi beyaz giyindiler

Piri Reis İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte tüm öğrenciler ve öğretmenler mavi beyaz giyinerek ellerinde mavi beyaz balonlar ile okul bahçesinde toplandılar. Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Melike Elmas tarafından öğrencilere haftanın anlamı ve önemi ile ilgili bilgilendirici bir konuşma yapıldı. Ardından okulun Özel Eğitim Alt Sınıf Öğrencileri, Öğretmenleri rehberliğinde okul bahçesindeki etkinliğe katıldılar. Daha sonra tüm öğrenci ve öğretmenler şarkılar eşliğinde “Balon Düşürmeme” oyunu oynadılar. Öğrenciler bu etkinlikle hem tüm farklılıkları olduğu gibi kabul etmeyi öğrenciler hem de birlikte oyun oynayarak güzel vakit geçirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —