Tarih: 14.12.2018 10:44

Mehmet Kartal’dan Yusuf Şark’a nezaket ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

BİRLİK VE BERABERLİĞE VURGU YAPTILAR

İlimizin değerli ve simge isimlerinden, Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEMDER) eski üyelerinden, Uluslararası Emlak Sektörü Firma Sahibi Mehmet Kartal, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sempozyumunda Genel Koordinatörlük görevini yürüten, ayrıca TOHOB Genel Başkan Danışmanı ve 24 Haziran Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekilliği’ne adaylığını koyan Yusuf Şark’ı çalışma ofisinde ziyaret etti.

2050 yılına dikkat çekti

TOHOB Genel Başkan Danışmanı Yusuf Şark, kendisini İstanbul Avrupa Yakası’ndaki çalışma ofisinde ziyaret eden Mehmet Kartal’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Ziyarette ülke gündemine değinen ve Mehmet Kartal, şunları ifade etti: ‘’98 yıl sonra ülkemizin geleceği için halkımızın kararı neticesinde yeni kurulan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkemize, devletimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ülkemizin, devletimizin ve milletimizin modern bir şekilde kalkınması yönünden Türk Savunma Sanayisi ve Havacılık Uzay Sanayisi istikametinde aktif ve hızlı teknik gelişmelerle ülke ekonomisinin kalkınmasına hız ve güç kuvvet getirecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 2050 yılında dünyanın süper güçlü devleti olacaktır” diye konuştu.

‘Bundan böyle ülkemiz huzur ve güvene kavuşacaktır’

Açıklamalarını sürdüren Kartal, “Bundan böyle ülkemiz huzur ve güvene kavuşacaktır. Takriben 3.5 ay sonra yerel seçimler ülkemiz genelinde yapılacaktır. Bu yerel seçimlerden sonra mevcut piyasaların ticari yönden hareketlenmesi hız kazanacaktır” dedi.

‘Türkiye bölgesinde çok güçlü bir ülkedir’

Emperyalist güçlerin ülkemiz üzerinde gözleri olduğunu vurgulayan Kartal, ‘Öncelikle millet olarak emperyalist güçlerin ülkemiz üzerindeki oyunlarını görmek durumundayız. Ülkemiz üzerinde gözü olan bu Siyonist ve Batıl zihniyeti, iç ve dış terör odaklarının elebaşlarını, maşalarını ve terör yuvalarını güçlü ordusuyla yerle bir edip, başlarına yıkmayı başarmaktadır.  Ülkemizde bu operasyonlar hiçbir terörist kalmayıncaya kadar kararlılıkla sürdürülecektir. TSK ve Emniyet güçlerimizin operasyonları sayesinde vatan topraklarımız huzur ve güvene kavuşacaktır. Şuna kesin inanıyorum ki bu terörist elebaşları da kısa sürede etkisiz hale getirilecektir. Çünkü Türkiye bölgesinde çok güçlü bir ülkedir. Vatan topraklarında 81 milyon insanın birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşamaları en büyük arzumuzdur’ şeklinde konuştu.

Şark’ı tebrik etti

Kartal, ziyarette Başkan Şark’ı ülkemize dürüst ve adaletli hizmetlerinden ötürü tebrik ederken, çalışmalarında başarı temennilerini iletti.

‘Gayrimenkul alış ve satışları ülkemize ve devletimize en çok kazandıran sektör’

Mehmet Kartal, son olarak, ‘Dünyanın en büyük ticari sektörü olan gayrimenkul alış ve satışları ülkemize ve devletimize en çok kazandıran sektör. Bu sektörde hem yerli, hem de yabancı emlak yatırımları ile ülke ekonomisine önemli katkıda bulunulabiliyor. Ülke ekonomisinin temel kalkınmasının genel anahtarı da emlak sektörüdür. Günümüzde gayrimenkul alım ve satımı hareketli bir şekilde en güvenli liman haline geldi. Bu yüzden gayrimenkul alımı ve satımı ülkemize en çok kazandıran sektörüdür’ dedi.

Ziyarette sohbet etme fırsatı buldular

TOHOB Genel Başkan Danışmanı Yusuf Şark, ziyareti ve güzel düşünceleri için Kartal’a teşekkür ederken, memnuniyeti dile getirdi ve Kartal’a çalışmalarında başarılar diledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —